Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayva Tatlısı ( resimli)

Ayva Tatlısı ( resimli)
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayva Tatlısı ( resimli) ayva tatlısı tarifi ayva tatlısı nasıl yapılır ayva meyvesini bazıları sevmez yemesi zordur zorlama yutulur yutulurda boğazda kalır derdi hiç bitmezbenim gibi meyve olarak tüketemeyenlere ayva tatlısı ve ayva reçeli süper bir alternatifkırmızı oluşuda cezbedici tabiyiyecek boyası kullanıyoruz şüphesiz kıpkırmızı rengi olsun diyezararlı olduğu söylensede fazla pozitif kullanmadığımız için bişiycik olmazayvatatlisiresimli5c4f35d1731b1alt :D Big Grin :D ayva tatlısını ister krem şanti ile ister kaymak ile sunabilirsinizayvaları 2 ye ayırdım ve çekirdeklerini çıkarıp ortasını oyup kabuklarını soydum genişçe bir tencereye koydum ve ateşe aldım içine 6 adet karanfil koydum geniş çorba kaselerime su koydum çay kaşığının ucu ile gıda boyası ekledim ( yiyecek boyası eklemek istemeyenler vişne suyu ile yapabilirler) 2 çay bardağı toz şeker ekledim yumuşayıncaya değin pişirdimüstüne kremşanti ekledim bu şekilde üstüne dağılmasını isterseniz ayvalar sıcakken ortasında kalmasını isterseniz de soğuduktan sonra ekleyebilisiniz bir de 4 tane için yarım paket krem şanti kullandım bütün geldi 1548694989 1548694989 ayvatatlisiresimli5c4f35d1a7ee5ayvatatlisiresimli5c4f35d1a7ee5 ayvatatlisiresimli5c4f35d1a7ee5  

Similar threads

Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı 1548697214 1548697214 meyvelikaymakliayvatatlisi5c4f3e83995b9meyvelikaymakliayvatatlisi5c4f3e83995b9 meyvelikaymakliayvatatlisi5c4f3e83995b9 Malzemeler : * 4 adet ayva * 3 elma * 2 su btoz şeker * karanfil * kırmızı gıda boyası * su Üzeri için: *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ayva Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 3 adet ayva12 yemek kaşığı toz şeker1 adet çubuk tarçınÇay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası1 su bardağı su Süslemek için; KaymakCevizYeşil fıstık vs Hazırlarken; Yarım limon suyu1-2litre su Ayva Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Ayva Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *2 adet ayva *5 kahve fincanı şeker *2 şu bardağı su *1012 adet karanfil *2 adet çubuk tarçın *23 damla limon suyu *Bir fiske kırmızı gıda boyası (isteğe bağlı) Ayva Tatlısı Tarifi Yapılışı Ayvalar güzelce yıkanır ve kabukları soyulur Kabuklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Pembe Ayva Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *3 tane ayva *Toz şeker *Yarım çay bardağı su *1 tane çubuk tarçın *2 tane karanfil *Krem şanti *Gıda boyası Pembe Ayva Tatlısı Tarifi Yapılışı Ayvaların kabuğunu soyuyoruz İçini temizleyip ortadan ikiye bölüyoruz Tencereye diziyoruz Ortasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Krem Şantili Ayva Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *2 adet ayva *6 turk kahve fincanı şeker *1 bardaktan az su *12 adet karanfil *78 adet ayva çekirdekleri *1 adet çubuk tarçın *1 çay kaşığının ucuyla gıda boyası (çok az) Servis için: *Krem Şanti *fındık Hazırlık aşamasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt