Ayva Tatlısı ( resimli) ayva tatlısı tarifi ayva tatlısı nasıl yapılır ayva meyvesini bazıları sevmez yemesi zordur zorlama yutulur yutulurda boğazda kalır derdi hiç bitmezbenim gibi meyve olarak tüketemeyenlere ayva tatlısı ve ayva reçeli süper bir alternatifkırmızı oluşuda cezbedici tabiyiyecek boyası kullanıyoruz şüphesiz kıpkırmızı rengi olsun diyezararlı olduğu söylensede fazla pozitif kullanmadığımız için bişiycik olmazayvatatlisiresimli5c4f35d1731b1alt
Big Grin
ayva tatlısını ister krem şanti ile ister kaymak ile sunabilirsinizayvaları 2 ye ayırdım ve çekirdeklerini çıkarıp ortasını oyup kabuklarını soydum genişçe bir tencereye koydum ve ateşe aldım içine 6 adet karanfil koydum geniş çorba kaselerime su koydum çay kaşığının ucu ile gıda boyası ekledim ( yiyecek boyası eklemek istemeyenler vişne suyu ile yapabilirler) 2 çay bardağı toz şeker ekledim yumuşayıncaya değin pişirdimüstüne kremşanti ekledim bu şekilde üstüne dağılmasını isterseniz ayvalar sıcakken ortasında kalmasını isterseniz de soğuduktan sonra ekleyebilisiniz bir de 4 tane için yarım paket krem şanti kullandım bütün geldi 1548694989 1548694989 ayvatatlisiresimli5c4f35d1a7ee5ayvatatlisiresimli5c4f35d1a7ee5 ayvatatlisiresimli5c4f35d1a7ee5