Ayvalı Etli Kavurma Nasıl Yapılır,
Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi
Ayvalı Dana Etli Kavurmanın Yapılışı
imagesayvalidanaetlikavurmatarifiresimli5ad425acbf97f
MALZEMELERİ
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 cay bardağı
ayciceği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Ayvanın kabuklarını soyup kup şeklinde doğrayarak suda haşlayın Soğanların kabuklarını soyun Biberleri ve mantarları doğrayın Suyunu suzdurduğunuz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ilave edip birkac dakika daha pişirip sıcak servis yapın
Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi
Ayvalı Dana Etli Kavurmanın Yapılışı
imagesayvalidanaetlikavurmatarifiresimli5ad425acbf97f
MALZEMELERİ
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 cay bardağı
ayciceği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Ayvanın kabuklarını soyup kup şeklinde doğrayarak suda haşlayın Soğanların kabuklarını soyun Biberleri ve mantarları doğrayın Suyunu suzdurduğunuz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ilave edip birkac dakika daha pişirip sıcak servis yapın