iltasyazilim
FD Üye
Ayvalı Etli Kavurma Nasıl Yapılır,
Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi
Ayvalı Dana Etli Kavurmanın Yapılışı
MALZEMELERİ
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 nehir bardağı
gündöndü yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın Soğanların kabuklarını soyun Biberleri ve mantarları doğrayın Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ek edip birkaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın *
Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi
Ayvalı Dana Etli Kavurmanın Yapılışı
MALZEMELERİ
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 nehir bardağı
gündöndü yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın Soğanların kabuklarını soyun Biberleri ve mantarları doğrayın Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ek edip birkaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın *