Ayvalı Strudel nasıl yapılır
Ayvalı Strudel malzemeleri
Resimli Ayvalı strudel tarifi
Ayvalı Strudel (12 Kişilik) tarif tarifi Malzemeler
1 Su Bardağı Ayva Marmelatı
1 Yemek Kaşığı İzmir Uzumu
1 Yemek Kaşığı Ceviz
1 Yumurta Sarısı
1 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri (uzeri icin)
MiIfoy Hamuru Malzemesi:
12 Cay Bardağı Zeytinyağı
1 Yumurta
12 Limon Suyu
1 Su Bardağı Ilık Su
10 Cay Bardağı Un
250 gr Margarin
Tuz
imagesayvalistrudeltarifiresimli5ad45dd7c5e7a
Yemeğin Tarifi
Milfoy hamurunu hazırlamak icin; margarin dışındaki tum malzemeyi bir kapta karıştırıp yoğurun Hamuru merdane ile acın Margarinin ucte birini uzerine surup bohca gibi katlayın Hamuru nemli bir beze sarıp naylon poşet icinde buzlukta 30 dakika bekletin Hamuru tekrar acıp kalan margarinin yarısını uzerine surun ve tekrar bohca şeklinde katlayın Buzdolabında 30 dakika daha bekletip tekrar acın Kalan margarini surup tekrar katlayın ve 30 dakika daha buzdolabında bekletin
Bir kapta ayva marmelatı, ceviz ve uzumu karıştırıp ic malzemesini hazırlayın
Milfoy hamurunun yarısını merdaneyle acın Hazırladığınız ic malzemesini hamurun uzerine surup rulo şeklinde sarın Hamuru yağlanmış bir tepsiye alın ve uzerine yumurta sarısı surup kızgın fırında pişirin Uzerine pudra şekeri serpip dilimleyerek servis yapın
Ayvalı Strudel malzemeleri
Resimli Ayvalı strudel tarifi
Ayvalı Strudel (12 Kişilik) tarif tarifi Malzemeler
1 Su Bardağı Ayva Marmelatı
1 Yemek Kaşığı İzmir Uzumu
1 Yemek Kaşığı Ceviz
1 Yumurta Sarısı
1 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri (uzeri icin)
MiIfoy Hamuru Malzemesi:
12 Cay Bardağı Zeytinyağı
1 Yumurta
12 Limon Suyu
1 Su Bardağı Ilık Su
10 Cay Bardağı Un
250 gr Margarin
Tuz
imagesayvalistrudeltarifiresimli5ad45dd7c5e7a
Yemeğin Tarifi
Milfoy hamurunu hazırlamak icin; margarin dışındaki tum malzemeyi bir kapta karıştırıp yoğurun Hamuru merdane ile acın Margarinin ucte birini uzerine surup bohca gibi katlayın Hamuru nemli bir beze sarıp naylon poşet icinde buzlukta 30 dakika bekletin Hamuru tekrar acıp kalan margarinin yarısını uzerine surun ve tekrar bohca şeklinde katlayın Buzdolabında 30 dakika daha bekletip tekrar acın Kalan margarini surup tekrar katlayın ve 30 dakika daha buzdolabında bekletin
Bir kapta ayva marmelatı, ceviz ve uzumu karıştırıp ic malzemesini hazırlayın
Milfoy hamurunun yarısını merdaneyle acın Hazırladığınız ic malzemesini hamurun uzerine surup rulo şeklinde sarın Hamuru yağlanmış bir tepsiye alın ve uzerine yumurta sarısı surup kızgın fırında pişirin Uzerine pudra şekeri serpip dilimleyerek servis yapın