Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Az Malzemeli Bisküvili Porsiyonluk Tatlı Tarifi (Videolu)

Az Malzemeli Bisküvili Porsiyonluk Tatlı Tarifi (Videolu)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
az-malzemeli-biskuvili-porsiyonluk-tatli-tarifi.jpg

Az Malzemeli Bisküvili Porsiyonluk Tatlı Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet kakaolu petibör bisküvi – 400 gram
  • 1 paket krema – 200 ml
  • 150 gram çikolata (Sütlü çikolata kullandım)
  • 1 adet muz
Üzeri için:
  • 60 gram kadar beyaz çikolata
  • Parça antep fıstığı

Az Malzemeli Bisküvili Porsiyonluk Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak bisküvileri rondodan geçirelim ve bir kaba alalım. Diğer tarafta 1 adet muzu çatalla ezelim ve bisküvilerin üzerine ekleyelim. Ayrıca kremayı uygun bir kaba alarak kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtalım. Tam olarak kaynamasın kesinlikle.
  2. Ardından ocaktan alarak içine çikolatayı ekleyelim ve biraz bekleyip karıştıralım. Bu karışımı da bisküvilerin üzerine ekleyip karıştıralım.
  3. Karışım elinizle şekil verebileceğiniz bir kıvama gelecektir. Dilerseniz elinizle yuvarlayarak toplar halimde de hazırlayabilirsiniz. Ben muffin kalıbında hazırladım.
  4. Kalıba streç film geçirerek karışımdan yerleştirdim. Şekil verme işlemi bitince üzerini kapatarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirelim.
  5. Bu sürenin sonunda dolaptan çıkararak üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz. Ben erittiğim beyaz çikolata ve parça antep fıstığıyla süsledim.
  6. Sade bir şekilde de servis edebilirsiniz. Sunumu da lezzeti de şahane oluyor???? kesinlikle deneyin derim???? deneyeceklere şimdiden afiyet olsun???? Bu ve diğer tariflerimin detaylı videoları için sizleri youtube kanalıma beklerim⬇️.
Az Malzemeli Bisküvili Porsiyonluk Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt