Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Az Malzemeli Hurma Topları

Az Malzemeli Hurma Topları

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Az Materyalli Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler

• 15 adet hurma
  • 1 dolu yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı çekilmiş ceviz
Bulamak için;
  • İsteğe bağlı kakao
  • İsteğe bağlı hindistan cevizi
  • İsteğe bağlı fıstık

Az Materyalli Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle hurmalarımızı 15 dk kadar sıcak suda bekletiyoruz. Sonrasında yumuşayan hurmaları çekirdeklerinden ayıklayıp, rondoya atıyoruz.
  2. İçerisine kakao ve cevizleri de aktarıp rondodan çektiriyoruz. Hamur kıvamını alacaktır aslında.
  3. Çıkardığımız karışımı elimizle biraz yoğurup küçük toplar haline getiriyoruz. İsteğe bağlı fıstık hindistan cevizi yahut kakao hangisi hoşunuza giderse yaptığımız topları onlara bulayıp servis tabağına alalım.
  4. Biraz dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Ben fıstık ve hindistan cevizliyi daha çok beğendim. Kakao biraz ağır gelebilir. Damak zevkinize kalmış. Afiyet olsun….
Az Materyalli Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fıstık Ezmeli Hurma Topları Tanımı İçin Gereçler 4 yemek kaşığı hurma dolgusu yahut 10 tane hurma3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi2 yemek kaşığı kakao Dışı için: 2 yemek kaşığı kakao Fıstık Ezmeli Hurma Topları Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Hurma dolgusu, fıstık ezmesi ve kakaoyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Züber Top Tanımı İçin Materyaller Hurma1 yemek kaşığı kakao5-6 yemek kaşığı yulafFıstık ezmesiTahinBiraz hindistan cevizi Züber Top Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak hurmalarımızı sıcak suda 5 dakika bekletiyoruz sonra hurmalarımızın suyunu süzüyoruz ve çekirdeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Fıstık Ezmeli Hurma Kayısı Topları Tarifi İçin Malzemeler 20 tane kuru hurma12 tane kuru kayısı1 avuç çiğ ceviz1 avuç çiğ badem1 tatlı kaşığı classic kahve1 limonun kabuğu (Rendelenmiş)1 yemek kaşığı hindistan cevizi1 tatlı kaşığı kakao1 yemek kaşığı fıstık ezmesi Süslemek için 1 paket şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
3 Materyalli Glutensiz Rafine Şekeriz Fıstık Fındık Kreması Vegan Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler (15-20 adet) 10 adet hurma ortadan 2 ye bölünmüş çekirdekleri çıkartılmış100 gram şekersiz fıstık kreması/fındık kremasıYulaf unu Süslemek için; Şekersiz orman meyvesi reçeliFındık,badem, hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları Tanımı İçin Materyaller 8 – 10 adet hurma (Büyüklüğüne göre)3-4 adet kayısı5-6 yemek kaşığı yulaf ezmesi (Ben blenderda evvel biraz çektim un üzere olmadı daha büyük modüllü kaldı siz ince öğütülmüşte alıp kullanabilirsiniz1 yemek kaşığı kakao4 -5 adet ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,497Konular
981,952Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt