Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Az Un Çok Leblebili Kurabiye

Az Un Çok Leblebili Kurabiye

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Az Un Çok Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım paket sana yağı
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı çekilmiş leblebi
  • 1 su bardağı un
  • Kabartma tozu
Leblebi tanesi üzeri için

Az Un Çok Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün materyalleri karıştır yoğurun.
  2. Top top yapın.
  3. Üzerine leblebi tanesi batırın.
  4. 180 fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Afiyet olsun.
Az Un Çok Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı leblebi tozu1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri1 çay kaşığı kabartma tozu1 paket vanilyaAldığı kadar un (Unu denetimli koyun yoksa hamur katı olur birleşmez ben bir su bardağından 1 parmak fazla un kullandım) Üzerine; Leblebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı  sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2 buçuk su bardağı  leblebi tozu (leblebileri rondoda çekip elde edebilirsiniz)1 paket kabartma tozu1 su bardağı un (kontrollü ekleyelim) Üzeri için; Kurabiye sayısı kadar leblebi Leblebili Kurabiye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı leblebi tozu1 su bardağı pudra şekeri1 su bardağı sıvı yağ2 su bardağı un Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yoğurma kabına un hariç bütün materyalleri koyup yoğuruyoruz. Unu da azar azar ek edip kurabiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı leblebi1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2,5 su bardağı un Üzeri için; Leblebi Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 su bardağı leblebiyi robottan geçirip un haline getirelim. Yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Leblebili Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Leblebili kurabiye için; 2 su bardağı leblebi (Robotta un haline gelecek)1 su bardağı pudra şekeri (Ben 2 parmak eksik kullandım)1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı un kontrollü ekleyelimKabartma tozu kullanılmıyor Leblebili Kurabiye Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt