Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

B5 Vitamini Görevleri

B5 Vitamini Görevleri
0
99

Similar threads

B5 Vitamini Hakkında Bilgi B5 Vitamini Hakkında Bilgi istiyorum duyun sesimi duyun diyorum duyan varsa yazsın istiyorumb5vitaminihakkindabilgi5c5a1548e3819alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
B5 Vitamini Nelerde Bulunur B5 Vitamini Nelerde Bulunur ? selamlama kızlar sizden B5 Vitamini Nelerde Bulunur diye yanıt bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
B5 Vitamini Görevleri B5 Vitamini Görevleri Nelerdir B5 vitamini antistres vitamini olarak da bilinir Çünkü ; böbreküstü bezlerinde steroid ve kortizon üretiminde manâlı görevleri vardır B5 Vitamini , stresin vücuda olan etkilerini önlemek için tahsis yapar Hayati organlarda yoğunlaşarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
B5 vitamini eksikliği hangi hastalıklara yol açar ? Merhaba melekler B5 vitamini eksikliği hakkında bir sorum olacaktı Bu vitaminin esksikliği vücutta hangi hastalıklara sebep olur takviye edermisiniz bana ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
B Vitamini b vitamini b vitamini, nelerde bulunur, eksikliği, hangi besinlerde bulunur, içeren besinler, faydaları, eksikliğinde ne olur, nedir, Sağlığımız açısından oldukça yardımcı oln B vitamini hangi besinlerde bulunur ve ne işe yarar, B vitamini eksikliğinde neler olur; buyrun hepsi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,034Kullanıcılar
hasim61Son üye
Üst Alt