Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

B5 Vitamini Hakkında Bilgi

B5 Vitamini Hakkında Bilgi
0
77

Similar threads

B5 Vitamini Görevleri B5 Vitamini Görevleri nelerdir? Arkadaşlar bana fazla ivedi olarak B5 Vitamini Görevleri hakkında bilgi veriniz lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
B5 Vitamini Nelerde Bulunur B5 Vitamini Nelerde Bulunur ? selamlama kızlar sizden B5 Vitamini Nelerde Bulunur diye yanıt bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
B5 vitamini eksikliği hangi hastalıklara yol açar ? Merhaba melekler B5 vitamini eksikliği hakkında bir sorum olacaktı Bu vitaminin esksikliği vücutta hangi hastalıklara sebep olur takviye edermisiniz bana ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
B5 Vitamini B5 Vitamini Hakkında Bilgi B5 Vitamini Pantotenik Asit olarak ta adlandırılan B5 vitamini hem hayvansal hem de bitkisel kaynaklarda bulunabildiğinden dolayı yunanca heryer anlamına gelen pantos sozcuğunden kokenini almıştır B5 Vitamini Vucutta depolanmayan ve suda eriyen bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
B5 Vitamini B5 Vitamini Hakkında Bilgi B5 Vitamini Pantotenik Asit olarak ta adlandırılan B5 vitamini hem hayvansal ayrıca de nebati kaynaklarda bulunabildiğinden nedeniyle yunanca heryer anlamına gelen pantos sözcüğünden kökenini almıştır B5 Vitamini Vücutta depolanmayan ve suda eriyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt