Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babamı Hayattayken Çok Üzdüm Şimdi Çok Pişmanım Ne Yapmalıyım?

Babamı Hayattayken Çok Üzdüm Şimdi Çok Pişmanım Ne Yapmalıyım?
0
79

Profösör

Super Mod
Etkileşim
29
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Hocam ben babasına çok asi ve hayırsız bir evlat idim ne yazık ki babam vefat etti şimdi ona yaptıklarım ve yapamadığım düzgün evlatlık için çok pişmanım ciğerlerim yanıyor delirecek gibi oluyorum unutamıyorum çok pişmanım ve kendimi affedemiyorum annemde 5 sene önce öldü bir kardeşim var hem yetim hem öksüz kaldık.

Kendimden korkuyorum acımı nasıl hafiflete bilirim. Bilmiyorum sürekli abdestliyim namazımı kılıyor yasinimi okuyorum ama dünyada iken babama yaptıklarım terbiyesizliklerim isyanlarım aklıma geldikçe ölesim geliyor..:(

Değerli ziyaretçimiz, baba hakkı şüphe yok ki İslam dininde çok önemlidir. Zira Kuran ı Kerimde Yüce Mevla’mız “of bile demeyin” buyurmaktadır. Ancak sizin bu hatanın farkında olmanız ve telefi etme derdi ile dertlenmeniz çok güzel bir şey. Bu durumda tek yapabileceğiniz ve yapabileceğiniz en güzel şey babanızın ruhuna Kuran ı kerim okumak ve babanızın adına hayırlar yapmaktır. Babanız yaptığınız bu iyiliklerden Yüce Mevla’mızın izni ile haberi olacaktır. Kardeşinizi de ihmal etmeyiniz. Yüce Mevla’mız yardımcınız olsun.

Similar threads

Evlat almanın sevabı ve günahı kimlere yazılır . Onun iyiliği için söylenen yalan günah mı? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, bilindiği üzere evlatlık alınabilecek çocuklardan kasıt yetim çocuklardır. Başka bir değişle İslam dininde evlatlık almak diye bir şey söz konusu değildir. Zira yüce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Hocam her fırsatta sure veya dua ezberlemeye çalışıyorum. Size sorum abdestsiz sure ezberlenir mi? Bazende telefondan doğru okunuşunu öğrenmek için dinliyorum. Abdestsiz öğrenmeye çalışmamda sakınca var mı? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, yüce Mevla’mız bu gayretinizi daim eylesin. Yaptığınız çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Meşhur tasavvuf büyüklerinden Abdulhalik Gücdevani Hayatı hakkında özet olarak değerli bilgilere burada yer verdik. İstifade etmeniz duası ile… Abdulhalik Gücdevani Dünyaya Gelişi Şüphesiz insanlığa çok güzel şeyler anlatmaktadır. Abdülhalik Gücdevani hazretleri Buhara’ da Gücdevan köyünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Hz Ebu Bekir Sıddık (ra) hayatı Hz Ebubekirin nesebi: Hz Ebubekirin adı Abdullah, künyesi Ebu Bekirdir Babasının adı Osman künyesi Ebu Kuhafedir Anasının adı Selma Ümmül Hayrdır Babası ve Anası kadar nesebi efendimizle Mürrede birleşir Babası Ebu Kuhafe Mekke ’nin fethinden daha sonra Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Havva’dan bugüne, kadının derin tarihi seyri içinde kadın sorunu hep var olmuş fakat tarih gibi o da tekerrürden ibaret kalmış ve kadının toplumda algılanışı Havva’nın ısrarıyla başlayan ve Adem’in elma yemesiyle süregelen süreçte yaklaşık olarak aynı kalmıştır: Kadın her zaman erkeğe hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt