Baby Kruvasan Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yaprak milföy hamuru
- 1 adet yumurta sarısı
- Bitter çikolata
- Orman meyveleri
- Kuruyemiş
- Bal
- Süt
Baby Kruvasan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba.Tadı da imgesi kadar olağanüstü olan bir tanım vereceğim.
- Milföy hamuru oda sıcaklığındayken fotoğraftaki üzere bıçakla 16 eş modüle bölünür.
- Her kesim yan kesilerek ikiye bölünür ve üçgen oluşturulur.
- Her üçgen halden 1 adet kruvasan çıkacaktır.
- Geniş kısmından sivri kısmına gerçek parmağınızla yuvarlayarak kruvasan biçimi oluşturulur.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizilerek üzerine yumurta sarısı sürülür.
- Üzeri kızarana kadar 180 derecede pişirilir.
- Soğuduktan sonra tabağa alınır.
- Mevsim ya da orman meyveleri, bitter, kuruyemiş ile süslenip bal gezdirilir.
- Ilık süt eklenerek çabucak servis edilir. Afiyet olsun????.