Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bademli Kajulu Tavuklu Kremalı Makarna

Bademli Kajulu Tavuklu Kremalı Makarna

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
bademli-kajulu-tavuklu-kremali-makarna.jpg

Bademli Kajulu Tavuklu Kremalı Makarna Tanımı İçin Materyaller

  • 1 avuç çiğ badem içi
  • 1 avuç kaju
  • 1 su bardağı su
  • 1 adet tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım paket fettucine makarna
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 paket krema
  • İsteğe nazaran tuz

Bademli Kajulu Tavuklu Kremalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Makarnayı haşlayın ve süzün.
  2. Badem ve kajuları 1 su bardağı suda 5 dk kadar haşlayın.
  3. Süzdükten sonra kabuklarının basitçe çıkacağını göreceksiniz bademleri kabuklarından temizleyin.
  4. Kremalı sos için kızdırmış olduğunuz tavada küp küp doğradığınız tavukları yağsız soteleyin.
  5. Tavuklar uygunca beyazladıktan sonra 1 yemek kaşığı sıvı yağ ek edin ve ocağın altını kısın.
  6. Süzmüş olduğunuz badem ve kajuları ekleyin.
  7. 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tarçın ve dilediğinizce tuz ek edin.
  8. 10 dk kadar kısık ateşte tavukla bir arada kavurun.
  9. Tavuklar hafif kızardığında 1 paket krema ekleyin ve denetimli olarak 5 dk pişirin. Fazla pişirirseniz krema katılaşacaktır.
  10. Dilerseniz haşlamış olduğunuz makarnanın üstüne koyarak servis edin, dilerseniz makarnayı büsbütün sosla karıştırın ben o denli tercih ediyorum.
Bademli Kajulu Tavuklu Kremalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt