Baharatlı Kruton İmali Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet bayat ekmek
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu ya da 2-3 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ
- Tuz
Baharatlı Kruton İmali Tanımı Yapılışı
- Ekmeklerimizi küp küp doğrayalım.
- Bir kabımıza bütün materyallerimizi koyup karıştırdıktan sonra oluşan sosun içine küp küp doğradığımız ekmeklerimizi ilave edelim.
- Sosun her bir kesime işlemesi için güzelce karıştıralım.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizerek evvelden ısıttığımız 170 derecelik fırınımızda dilediğimiz çıtırlığa ulaşıncaya kadar fırınlayalım. Krutonlarımız hazır???????????? Afiyet olsun ????.