Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baharatlı Tereyağlı Yumurtalı Ekmek

Baharatlı Tereyağlı Yumurtalı Ekmek
0
152

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Baharatlı Tereyağlı Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

• 2.5 tane bayat ekmek
İç harç için;
  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 kase beyaz peynir
  • 1 kase kaşar peynir
  • 1 kase örgü peynir
  • 1 çay kaşığı tuz
Baharatlı tereyağ için;
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kekik

Baharatlı Tereyağlı Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Baharatlı tereyağ için bütün gereçler kaba alınır, krem haline gelene kadar karıştırılır.
  2. Yumurta ,süt, tuz çırpılır için peynirler eklenir karıştırılır.
  3. Ekmekler dilimlenir hepsinin üstüne baharatlı tereyağ sürülür.
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
  5. Yapılan peynirli harçtan eklenir (ben biraz sosis ekledim sucuk kavurma ekleyebilirsiniz bir kaçını da oğluma pizza üzere yaptım )
  6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında peynirler eriyene kadar pişirilir servise hazır.
Baharatlı Tereyağlı Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yumurtalı Sütlü Peynirli Ve Baharatlı Ekmek Kızartması Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurta1 çorba kaşığı tepeleme un1 çay bardağından 2 parmak eksik süt benim laktozsuzdu2 çorba kaşığı peynir ben ezine kulandımDilimlenmiş ekmekAz nane pul biber biraz maydanoz istek ettiğiniz kadarPeynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı İçin Malzemeler 1 tane bayat ekmek3 adet yumurta (birtakım sarısını kullandığım için,her ikisini kullanırsanız 2 tane kâfi olur)2 yemek kaşığı (dolu dolu) sulu yoğurt1 çay kaşığı toz kırmızı biber1 çay kaşığı tuz1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Tereyağlı Lokmalık Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı unYarım su bardağı süt1 çay kaşığı bal1 çay kaşığı tuz1 fincan sıvı yağ1 tatlı kaşığı maya1 adet yumurta (beyazı içine sarısı üzerine) Üzerini yağlamak için ️; Tereyağ Ortasına; Keçi ve kaşar peyniri (Eriyen her türlü peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Baharatlı Kruton Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 1 adet bayat ekmek1 çay bardağı zeytinyağıTuzPul biberKarabiberKekikSarımsak tozu Baharatlı Kruton Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bayat ekmeği dilimleyip, küp küp kesiyoruz. Üzerine zeytinyağı ve baharatları ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kruton Ekmek (Baharatlı Kıtır Ekmek) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet ekmek1 tatlı kaşığı nane, pul biber, karabiber, fesleğen1 tatlı kaşığı silme tuzSarımsak tozu yahut 1 diş sarımsak1 kahve fincanı zeytinyağı Kruton Ekmek (Baharatlı Kıtır Ekmek) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt