Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bahçeli: 'Herkesi Uyarıyorum, Hedef Türkiye'dir'

Bahçeli: 'Herkesi Uyarıyorum, Hedef Türkiye'dir'
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-cf0b357cd23e7400de5080b172d1ddc67fabccf8.jpg

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, "Bugüne kadar akıntıya kapılıp, onun bunun dolduruşuna gelerek siyaset yapmadık" dedi.

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen küme toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

• Fiile odaklanıp faile sırt çeviremeyiz. Her vakit büyük resme odaklanmalıyız. Maşayı değil, tutan ve tutturan elleri görebilmeliyiz.

• Bugüne kadar akıntıya kapılıp, onun bunun dolduruşuna gelerek siyaset yapmadık. Bundan sonra da yapmamızı kimse beklememelidir. Tabanı görünmeyeden sudan su içmedik, hele hele kaygıya hiç rehin düşmedik. Samanlıkta olmayan iğneyi arayanlarla, lafla peynir gemisi yürütme uğraşındaki şaşkınları ciddiye almadan onları ipin üzerinde yürüyen cambazlarla baş başa bıraktık. Karanlık operasyonların maksadı haline getirmek için uğraşanlara, taban yoklayanlara taviz veremeyiz. Göz yumamayız.

• Açık seçik görüyoruz ki Türkiye'nin etrafındaki sisli ve sinsi kuşatma sertleşmektedir. Emel sahipleri kartlarını açık oynamaktadır.

• Herkesi uyarıyorum, amaç Türkiyemizdir. Maksat ulusal birlik ve huzur ortamımızdır. Kale duvarlarımızı yıkmak niyetiyse sinerjisini ve sistemsel gücünü Türkiye düşmanlarından alan bir tezgah kurulmuştur.

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt