Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bahcivanlar Diyarı Para

Bahcivanlar Diyarı Para
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bahcivanlar Diyarında nasıl para kazanılır?

Bahcivanlar Diyarından para galip gelmek istiyorsanız hemde çok büyük para kazanmak istiyorsanız çok çalışmanız, bol bol mahsul yetiştirmeniz, size bahşedilen görevleri yapmanız gerekmekte bağlı birde premium üye olup coin alıp satabilirsiniz oysa en kolay yöntem şimdilik bu yani coin alıp satış Ucuza aldığınız coinleri pazarda çok uçuk rakamlara satabilirsiniz

Şimdi Bahcivanlar Diyarında hangi yollarla para kazanabilirsiniz sırasıyla göz atalım

1 Müşteriye Ürün Satmak

Kapınıza düzenli olarak gelen müşterilerden hoş para verenlere yetiştirdiğiniz ürünleri satarak para kazanabilirsiniz

2 Anlaşma yollama yoluyla

Eş arkadaş ve akrabalarınza oyunda sözleşme yollayarak para kazanabilirsiniz Bu pazarda satmak yapmaktan daha kârlıdır çünkü %10 komisyon alınmıyor

3 Pazarda satış yapma aracılığıyla

Yetiştirdiğiniz ürünleri pazarda satarak bahcivanlar diyarında para kazanabilirsiniz Lakin unutmayın ama burada %10 komisyon ödüyorsunuz *

Similar threads

Bahcivanlar Diyarında nasıl para kazanılır? Bahcivanlar Diyarından para kazanmak istiyorsanız hemde cok buyuk para kazanmak istiyorsanız cok calışmanız, bol bol urun yetiştirmeniz, size verilen gorevleri yapmanız gerekmekte tabi birde premium uye olup coin alıp satabilirsiniz ki en kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bahcivanlar diyarı yarışmaları İki hafta bir yapılan Bahcivanlar Diyarı yarışması hakkında birkaç kısa bilgi verelim Müsabaka Bahcivanlar Derneği binasında yapılıyor Yani Yeşil Vadide başlıca caddeye taraflı ortadaki binada BAhcivanlar Derneğine girdiğiniz vakit iki seçenek çıkacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Bahcivanlar Diyarı pazarda ürün satış Tüm uyarılarıma karşın değil ben illa pazarda satmak yapacağımdiyorsanız Buyrun işte pazarda satmak yapmanın yolu hemde resimli anlatım Birincil yapmanız gereken Yeşil Vadide pazarın yolunu yetişmek Atlayın hemen bisikletlerinize ve dürüst yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bahcivanlar Diyarı pazarda urun satmak Butun uyarılarıma rağmen yok ben illa pazarda satış yapacağımdiyorsanız Buyrun işte pazarda satış yapmanın yolu hemde resimli anlatım imagesbahcivanlardiyaripazaraurunkoymak5b09940b4e0edgif İlk yapmanız gereken Yeşil Vadide pazarın yolunu tutmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sevdiği oyunları oynayarak para kazanmak her oyuncunun hayali. Aylık geçiminizi yapabilecek kadar olmasa da Steam, oyunculara para kazandıracak birkaç yola sahip. Çok sayıda Steam oyunu, oyunculara koleksiyon kartlarını, Steam ve kozmetik ürünlerini satarak para kazanma fırsatı sunuyor. Yeteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt