Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Özer duyurdu: Yüzde 50 indirimli

Bakan Özer duyurdu: Yüzde 50 indirimli
0
150

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
Ayrıntılar geliyor...

Similar threads

Bakan Özer, Eğitim Fakülteleri Dekanlarıyla “Öğretmenlerin Mesleksel Gelişimi Kıymetlendirme Toplantısı”nda bir ortaya geldi. Mesleki Eğitim Farklı Bir Noktaya Gidiyor Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mogan Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
İSTANBUL (İGFA)- İstanbul Sarıyer'de Mehmet Tabanca Anaokulu törenle hizmete açıldı. Okulun açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, görev geldikleri günden bu yana eğitimde fırsat eşitliğinin güçlendirilmesi kapsamında yürütülen birçok projenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, onarımı tamamlan tarihî Liman Han’ın açılışı ve İTO Eylül Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı. Özer, kütüphanesiz okul kalmayacağını söyledi. Bakan Özer, birinci olarak tarihî Liman Han’ın açılışı için düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, İstanbul Ticaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üretimi tamamlanarak bu yıl eğitim öğretime başlayan Zonguldak Saime Toptan Toplumsal Bilimler Lisesinin açılışına katıldı. Törendeki konuşmasına, eğitime verdikleri dayanaktan ötürü eski Ulusal Eğitim Bakanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan’a teşekkür ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Yeni eğitim-öğretim yılına sayılı günler kaldı. Bu kapsamda çalışmalar sürat kazanırken, Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mersin'de düzenlenen uyum toplantısına çevrim içi katıldı. Burada değerli açıklamalarda bulunan Bakan Özer, temel eğitim seviyesindeki birinci ve ortaokullara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt