Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakan Özer: İlk kez eğitim sistemindeki tüm okullara bütçe gönderdik
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katılan Bakan Özer, "İlk sefer bu yapmış olduğumuz bütçe gönderme uygulamasını devam ettireceğiz" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda konuştu.
Burada yeni eğitim-öğretim yılı kapsamında yapılan yeniliklere değinen Bakan Özer, "Yardımcı kaynak sorununu birinci sefer çözdük." dedi.
"3 milyar 750 milyonluk...
Yeni eğitim-öğretim yılına sayılı günler kaldı.
Bu kapsamda çalışmalar sürat kazanırken, Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mersin'de düzenlenen uyum toplantısına çevrim içi katıldı.
Burada değerli açıklamalarda bulunan Bakan Özer, temel eğitim seviyesindeki birinci ve ortaokullara...
ANKARA (İGFA) - 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve tüm velilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılması öncesinde yoğun çalışmalar yapıldığını ve önemli hazırlıklarla döneme başlandığını kaydetti.
Son 20 yıl...
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üretimi tamamlanarak bu yıl eğitim öğretime başlayan Zonguldak Saime Toptan Toplumsal Bilimler Lisesinin açılışına katıldı.
Törendeki konuşmasına, eğitime verdikleri dayanaktan ötürü eski Ulusal Eğitim Bakanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan’a teşekkür ederek...
Van’a 2022 Yılında 2,5 Milyar Liralık Eğitim Yatırımı Müjdesi
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Van Valiliğinde düzenlenen vilayet eğitim kıymetlendirme toplantısına katıldı. Özer, toplantı sonrasında Van vilayetinde 2022 yılında eğitim yatırımları için kullanılacak bütçenin yaklaşık 2,5 milyar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.