Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Pakdemirli kendini böyle savundu: Zaman kötü

Bakan Pakdemirli kendini böyle savundu: Zaman kötü

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
Bakan%2DPakdemirli%2Dkendini%2Dboyle%2Dsavundu%2DZaman%2Dkotu%2D227534%2Ejpg

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, milletvekillerinin tenkit ve sorularını yanıtlayan Bakan Pakdemirli, özetle şu görüşleri lisana getirdi:

Güllük gülistan değil: Tarımda hiçbir şey güllük gülistan olmadığı üzere muhalefetin anlattığı kadar da işler berbat değil. Biraz da sizlerin bizi teşvik edip “Hadi şunu da yapalım” diyebilmeniz lazım. Birçok şeyin aslında iddia ettiğinizin ötesinde kolay karşılıkları olabiliyor.

Hoş vakitte devralmadım: Tarım kesiminde her bölüm ne kadar etkileniyorsa genel konjonktürden, tarım kesimi de o kadar etkileniyor. Çok hoş ve yeterli bir vakitte tahminen bakanlık misyonunu devralmadık ve hiçbir vakit üreticinin karşısına çıkmaktan ne utandım ne de sıkıldım ve onlara da her vakit umut verdim. Çok şükür dünya fiyatlarıyla alma kelamımızı tutabildik.

İthal et sona erecek: Benim dönemimde 1 kilogram ithal et imzası atmadım, 1000 ton Bosna hariç. Benden önceki temasların da mümkün mertebe hepsini iptal ettim. 2023 yılında ben Türkiye’de ithal et işini bitireceğim. 

Emine Kaplan/Cumhuriyet

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt