Bakla Ve Sebze Corbası nasıl Yapılır
Resimli Bakla Ve Sebze Corbası Tarifi
bakla ve sebze corbası resimli tarif
imagesbaklavesebzecorbasitarifiresimli5ad45c2e375e6
Bakla ve Sebze Corbası Malzemeleri
12 kg kuru bakla
2 baş soğan
2 diş sarımsak
5 corba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kimyon
2 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı toz acı kırmızıbiber
2 defne yaprağı
1 buyuk havuc
2 orta boy domates
1 litre sebze suyu
1 demet maydonoz
3 corba kaşığı limon suyu
taze cekilmiş karabiber
810 adet taze nane yaprağı
tuz
Bakla ve Sebze Corbası Tarifi
Baklaları duduklu tencerede 2025 dakika iyice pişinceye kadar haşlayın Duduklu tencereniz yoksa, baklaları bir gece evvelden soğuk suyla ıslatarak ertesi gun iyice pişinceye kadar haşlayın Soğanları ince ince kıyın Sarımsakları dovun Domatesleri kucuk kucuk doğrayın Maydanozu ince ince kıyın Havucu ince yuvarlak dilimler halinde doğrayın Buyuk bir tencereye zeytinyağını koyup kızdırın İcine soğanları ve sarımsakları atarak, soğanlar saydam bir gorunum alıncaya kadar kavurun Havucları, kimyonu, defileleri, tatlı ve acı kırmızı biberi ilave ederek 5 dakika orta ateşte karıştırarak pişirin
Tencereye doğranmış domatesleri ve sebze suyunu ilave edin Ateşi kısarak 15 dakika havuclar yumuşayıncaya kadar kaynamaya bırakın
Haşlanmış baklaları, kıyılmış maydanozu, limon suyunu, tuzu ve karabiberi ilave ederek 5 dakika daha hafif ateşte kaynatın Taze nane yapraklarını ustune serperek sıcak sıcak yanında pide ile servis yapın
Resimli Bakla Ve Sebze Corbası Tarifi
bakla ve sebze corbası resimli tarif
imagesbaklavesebzecorbasitarifiresimli5ad45c2e375e6
Bakla ve Sebze Corbası Malzemeleri
12 kg kuru bakla
2 baş soğan
2 diş sarımsak
5 corba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kimyon
2 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı toz acı kırmızıbiber
2 defne yaprağı
1 buyuk havuc
2 orta boy domates
1 litre sebze suyu
1 demet maydonoz
3 corba kaşığı limon suyu
taze cekilmiş karabiber
810 adet taze nane yaprağı
tuz
Bakla ve Sebze Corbası Tarifi
Baklaları duduklu tencerede 2025 dakika iyice pişinceye kadar haşlayın Duduklu tencereniz yoksa, baklaları bir gece evvelden soğuk suyla ıslatarak ertesi gun iyice pişinceye kadar haşlayın Soğanları ince ince kıyın Sarımsakları dovun Domatesleri kucuk kucuk doğrayın Maydanozu ince ince kıyın Havucu ince yuvarlak dilimler halinde doğrayın Buyuk bir tencereye zeytinyağını koyup kızdırın İcine soğanları ve sarımsakları atarak, soğanlar saydam bir gorunum alıncaya kadar kavurun Havucları, kimyonu, defileleri, tatlı ve acı kırmızı biberi ilave ederek 5 dakika orta ateşte karıştırarak pişirin
Tencereye doğranmış domatesleri ve sebze suyunu ilave edin Ateşi kısarak 15 dakika havuclar yumuşayıncaya kadar kaynamaya bırakın
Haşlanmış baklaları, kıyılmış maydanozu, limon suyunu, tuzu ve karabiberi ilave ederek 5 dakika daha hafif ateşte kaynatın Taze nane yapraklarını ustune serperek sıcak sıcak yanında pide ile servis yapın