Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baklanın Faydaları Nelerdir

Baklanın Faydaları Nelerdir

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Baklanın Faydaları nelerdir

Vitamin ve protein açısından son derece varlıklı bir gıda olan baklanın taneleri tazeyken yeşil, kuruyunca kahverengidir
Kuru Bakla, Taze Baklaya kadar daha besleyicidir

Kuru Baklanın 100 grmında yaklaşık olarak 26 gr Protein, 58 gr Karbonhidrat ve 341 Kalori vardır Ayrıca Bakla B1, B2, B6 ve K vitaminlerinin yanı sıra potasyum ve magnezyum mineralleri açısından da oldukça zengindir

Baklanın Faydaları

Bakla hazmı kolaylaştırır İdrar yollarını temizler Böbreklere epeyce yararlıdır: Böbrek ağrılarını hafifletir, böbrek kumlarının ve taşlarının dökülmesine muavin olur Göğüs hastalıkları ve öksürüğe iyi gelir

Bakla Nasıl Kullanılır?

Bakla taze ve kuru olarak tüketilebilir Çiçekleri ve yaprakları da kullanılır Baklayı kabuklarıyla yemek yemek mineral ve vitamin kaybını azaltır Baklada nişasta oranı yüksek olduğu için kan şekerini yükseltir bu nedenle şeker hastaları için önerilmez *
 

Similar threads

Baklanın Yararları Bakla Vitamin ve protein açısından son derece zengin bir gıda olan baklanın taneleri tazeyken yeşil, kuruyunca kahverengidir Kuru Bakla, Taze Baklaya kadar daha besleyicidir Kuru Baklanın 100 grmında az kalsın 26 gr Protein, 58 gr Karbonhidrat ve 341 Kalori vardır Hem Bakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Baklanın Sağlığımıza Faydaları Bakla faydası Baklanın yararları Baklanın Faydaları nelerdir Mutfaklarımızda bilhassa zeytinyağlısını tükettiğimiz baklanın faydalarını biliyor musunuz melekler ? Baklanın faydaları ve vitamin değerlerini öğrenmek için buyrun o halde yazımıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Baklanın Faydaları nelerdir Vitamin ve protein acısından son derece zengin bir besin olan baklanın taneleri tazeyken yeşil, kuruyunca kahverengidir Kuru Bakla, Taze Baklaya gore daha besleyicidir Kuru Baklanın 100 grmında yaklaşık olarak 26 gr Protein, 58 gr Karbonhidrat ve 341 Kalori...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Baklanın Yararları Bakla Vitamin ve protein acısından son derece zengin bir besin olan baklanın taneleri tazeyken yeşil, kuruyunca kahverengidir Kuru Bakla, Taze Baklaya gore daha besleyicidir Kuru Baklanın 100 grmında yaklaşık olarak 26 gr Protein, 58 gr Karbonhidrat ve 341 Kalori vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Acı Baklanın yararları Acı Bakla: Baklagillerden, 1 metreye değin uzayabilen, yaprakları parçalı, acı taneli, beyaz çiçekli otsu bir bitkidir Yahudi Baklası ve Termiye olarak da bilinir Acı Baklanın Faydaları: Besleyicidir Vücuda güç verir Şeker hastalığına karşısında faydalıdır Tohumları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt