Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bakliyat Çorbası (Vitamin Deposu)

Bakliyat Çorbası (Vitamin Deposu)
0
66

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
bakliyat-corbasi-vitamin-deposu.jpg

Bakliyat Çorbası (Vitamin Deposu) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kase kırık barbunya fasülye mercimek nohut döğme
  • 4 yemek kaşığı domates sosu
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Tuz, pul biber

Bakliyat Çorbası (Vitamin Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhabalar vitamin deposu olan çorbamızı anlatmaya geçelim….
  1. Öncelikle kış ayına girerken bu bakliyatları yarımşar kilo olacak halde farklı başka değirmende kırdırıyoruz anlatmak istediğimi görsele bıraktım.
  2. Miktarı size ilişkin ben toplamda 2.5 kilo bütün bakliyatları kırdırdım ve hepsini birbirine karıştırdım çorbayı yaparken 2 kase koydum düzgünce yıkayıp haşlanmalaları için düdüklüye koydum.
  3. Düdüklü tencerede yarım olağan tencerede 1 saat) kaynatıyoruz. Kıvamı aldıktan sonra kısık ateşte kaynarken sosuna geçiyoruz.
  4. Ayrı bir tavada yağımızı koyup ince kıydığımız soğanı kavuruyoruz.
  5. Daha sonra salça, baharatlar ve domates sosunu koyup 5 dk kaynatıyoruz.
  6. Daha sonra sosu tenceremize koyup 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
Bakliyat Çorbası (Vitamin Deposu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bakliyat Çorbası (Anadolu Çorbası) Tanımı İçin Materyaller 1 yemek kaşığı pirinç1 yemek kaşığı bulgur1 yemek kaşığı kırmızı mercimek1 yemek kaşığı yeşil mercimek5 su bardağı su Terbiyesi için; 1 tane yumurta1 su bardağı yoğurt1 yemek kaşığı un Sosu için; 1 tane soğan1 yemek kaşığı tereyağ1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Vitamin Deposu Olan Enfes Brokoli Çorbası Tanımı İçin Gereçler 300 gram brokoli1 adet kuru soğan1 adet havuç1 adet patates2 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuzot (Vegeta çeşni)1 tatlı kaşığı tuz5 su bardağı su (varsa etsuyu yahut suyumuzun içine 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Bakliyat Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 yemek kaşığı kırmızı mercimek1 yemek kaşığı yeşil mercimek1 yemek kaşığı kalın bulgur1 yemek kaşığı pirinç1 yemek kaşığı şehriye5 su bardağı sıcak su Terbiyesi için: 1 su bardağı yoğurt1 yumurta sarısı2 yemek kaşığı un1 çay bardağı sıcak su1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Bal Kabağı Çorbası (Vitamin Deposu) Tarifi İçin Malzemeler 2 dilim bal kabağı1 adet kurusoğan1 adet patates1 adet havuçYarim su bardağı süt veya krema3 4 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber5 su bardağı sıcak su Bal Kabağı Çorbası (Vitamin Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Gereçler 2 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tereyağı1 adet kabak (Orta boy)1 adet havuç (Orta boy)1 adet patates (Küçük boy)2 sap yeşil soğan (Orta kalınlık)1 tutam dereotu1 su bardağı süt4-5 su bardağı sıcak suTuz Vitamin Deposu Zerzevat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt