Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bal Kabağı Çorbası (Videolu)

Bal Kabağı Çorbası (Videolu)
0
37

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bal-kabagi-corbasi.jpg

Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• Yarım kilo bal kabağı
  • Yarım kuru soğan
  • 1-2 diş sarımsak
  • 7-8 parça havuç (İsteğe bağlı)
  • Üzerini geçecek kadar su (Tavuk suyu veya sebze suyu kullanabilirsiniz)
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber
  • 2 yemek kaşığı yağ

Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanı doğrayıp, sarımsak ile yağ koyduğumuz tencerede kavuralım.
  2. Üzerine havuçları, bal kabaklarını ve baharatları ekleyip 2 dakika kavuralım.
  3. Üzerini geçecek kadar su koyalım ben tavuk suyu kullandım.
  4. Havuç ve bal kabakları yumuşayınca blendırdan geçirelim ve isterseniz süzgeçten geçirelim.
  5. Kıvamını çok sıvı olmasını isterseniz su ilavesi yapabilirsiniz. Deneyen herkesin ellerine sağlık ????
Bal Kabağı Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 dilim bal kabağı1 adet patates1 adet havuç1 adet soğan2 diş sarımsak50 ml zeytinyağı1 parça taze zencefilYarım çay kaşığı kimyonYarım çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz100 ml sütYarım paket krema Süslemesi için: KremaTaze kekikKruton Bal Kabağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 250 gram bal kabağı1 adet havuç1 adet soğan1 adet patates5 su bardağı su + 1 su bardağı et suyu(ben et bulyon kullandım.)Sıvı yağKarabiberTuz Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sebzelerimizi temizleyip eşit büyüklükte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Sebzeli Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 büyük dilim bal kabağıÇeyrek patatesÇeyrek soğanÇeyrek kapya biber1 yemek kaşığı pirinç1 küp peynir altı suyu1 küp tavuk ya da et suyuİstenilen miktara göre su Sebzeli Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Balkabağı ( ben bir paketin yarısını kullandım)1 orta boy havuç1 orta boy kuru soğan1 orta boy patates4 yemek kaşığı zeytinyağı1 su bardağı et suyu (yoksa bulyon ekleyebilirsiniz)5 su bardağı sıcak suTuz, karabiber Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük baş soğan2 adet havuç1 adet küçük patates3 veya 4 dilim turuncu kabak (yani karpuz dilimini iki düşünün, 3 veya 4 parça eliniz büyüklüğünde turuncu kabak)2 veya 3 diş sarımsak1 tane knor bulyon (ben tavuk kullandım, lezzet veriyor siz sebze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt