Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bal Kabağı Çorbası

Bal Kabağı Çorbası
0
65

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
bal-kabagi-corbasi.jpg

Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Materyaller

• 400 gr balkabağı
  • 1 küçük patates
  • Yarım havuç
  • Yarım çay bardağı krema
  • 1 küçük soğan
  • 1 -2 diş sarımsak
  • ( varsa yarım kerevizde ekleyebilirsiniz )

Bal Kabağı Çorbası Tanımı Yapılışı

1. Tamda mevsimin en hoş kabaklarından şifalı bi çorba denemediyseniz çok şey kaybedersiniz????.
  2. Bütün sebzeler iri modüller halinde doğranır üzerine 4-5 su bardağı su eklenir.
  3. Ben konutta yaptığım et suyu tabletinden ekledim, varsa tavuk suyu da olabilir.
  4. Sebzeler yumuşayana kadar haşlanır.
  5. Sonra hepsini blendırdan çekin tuzunu ek edin yarım çaybardağı kremayıda ekleyip karıştırın.
  6. İsteğe bağlı olarak 1 kaşık tereyağını eritin içine toz kırmızı biber ekleyip çorbanın üzerine gezdirin.Lezzetli kıvamı on numara bi çorba ????.

Similar threads

Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 dilim bal kabağı1 küçük havuç1 küçük patates1 adet soğan3 diş sarımsak1 parça taze zencefil1 minik parça taze zerdeçal3-4 yemek kaşığı zeytinyağıTuzPul biberKarabiber2 su bardağı su (evde varsa yarısı et suyu olarak kullanılabilir.)1 su bardağı süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Şifalı Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Gereçler Yarım kg bal kabağı1 adet kuru soğan1 adet küçük uzunluk patates1 adet küçük uzunluk havuç2 diş sarımsakTaze zencefil (2-3 diş sarımsak büyüklüğünde)1 çorba kaşığı tereyağıYarım bardak zeytinyağıYarım bardak sütKarabiber, pul biberTuzSu (1 lt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 kase dolusu doğranmış balkabağı1 adet orta uzunluk patates1 adet kuru soğan1 adet küçük havuç3 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tereyağ1 çay kaşığı tuzKarabiber ve zerdeçal Terbiyesi için; 1 su bardağı süt Bal Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 250 gram bal kabağı1 adet havuç1 adet soğan1 adet patates5 su bardağı su + 1 su bardağı et suyu(ben et bulyon kullandım.)Sıvı yağKarabiberTuz Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sebzelerimizi temizleyip eşit büyüklükte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo bal kabağıYarım kuru soğan1-2 diş sarımsak7-8 parça havuç (İsteğe bağlı)Üzerini geçecek kadar su (Tavuk suyu veya sebze suyu kullanabilirsiniz)TuzKırmızı toz biberKarabiber2 yemek kaşığı yağ Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt