Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bal Kabağı Çorbası

Bal Kabağı Çorbası

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kase dolusu doğranmış balkabağı
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet küçük havuç
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber ve zerdeçal
Terbiyesi için;
  • 1 su bardağı süt

Bal Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sebzeleri temizleyip küçük küçük doğrayalım.
  2. Tencereye yağı koyalım.
  3. Doğranmış soğan ve sarımsağı koyup bir kaç dakika çevirelim.
  4. Diğer sebzeleride ek ederek bir iki dakika daha kavuralım.
  5. Üzerine 5 su bardağı kaynar su ek edelim.
  6. Sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
  7. Ocağı kapatıp blendırdan geçirelim.
  8. Üzerine sütü döküp tekrar bir iki taşım daha kaynatalım.
  9. Tuz ve baharatları da ek edelim (baharat ölçülerini damak zevkinize nazaran ayarlayın).Çorbamız servise hazır.
Afiyet olsun.

Bal Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 250 gram bal kabağı1 adet havuç1 adet soğan1 adet patates5 su bardağı su + 1 su bardağı et suyu(ben et bulyon kullandım.)Sıvı yağKarabiberTuz Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sebzelerimizi temizleyip eşit büyüklükte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 adet küp küp doğranmış patates1 adet havuç2 dilim bal kabağı2 diş sarımsak1 adet soğan2 adet et bulyonAz ölçü rendelenmiş zencefilPul biberYarım çay kaşığı zerdeçalTuz1 su bardağı sütTereyağıSıvı yağıTuzSu Bal Kabağı Çorbası Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük baş soğan2 adet havuç1 adet küçük patates3 veya 4 dilim turuncu kabak (yani karpuz dilimini iki düşünün, 3 veya 4 parça eliniz büyüklüğünde turuncu kabak)2 veya 3 diş sarımsak1 tane knor bulyon (ben tavuk kullandım, lezzet veriyor siz sebze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 dilim bal kabağı1 adet patates1 adet havuç1 adet soğan2 diş sarımsak50 ml zeytinyağı1 parça taze zencefilYarım çay kaşığı kimyonYarım çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz100 ml sütYarım paket krema Süslemesi için: KremaTaze kekikKruton Bal Kabağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Şifalı Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Gereçler Yarım kg bal kabağı1 adet kuru soğan1 adet küçük uzunluk patates1 adet küçük uzunluk havuç2 diş sarımsakTaze zencefil (2-3 diş sarımsak büyüklüğünde)1 çorba kaşığı tereyağıYarım bardak zeytinyağıYarım bardak sütKarabiber, pul biberTuzSu (1 lt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt