Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bal Kabağı İç Pilav

Bal Kabağı İç Pilav
0
31

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
baskabagi-ic-pilav.jpg

Bal Kabağı İç Pilav Tarifi İçin Malzemeler

  • 100 gram (yarım paket ) çam fıstığı
  • 100 gram kuş üzümü (yarım paket)
  • Yarım çay kaşığı tarçın
  • Çay kaşığı ucuyla tuz
  • İsteğe göre badem
  • Zeytin yağı
  • Yarım su bardağı pirinç

Bal Kabağı İç Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pirinçlerimizi sıcak suda 10 dk bekletiyoruz.
  2. Yağda kavurup birbirine yapışmaya başladımı 1 su bardağı sıcak su ilave edip diğer tüm malzemeleri de ekledikten sonra kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
  3. Kabaklarımızı da saplarını kesip içlerini kaşıkla çekirdek kısmını temizledikten sonra 1 çay bardağı su borcama dökerek kabaklarımızı içine yerleştiriyoruz.
  4. 200 derece fırına atıyoruz pişmeye bırakıyoruz.
  5. Kabaklar su salıp çekip kızarıp yumuşayınca alıyoruz.
  6. İçine pişen pilavımızı doldurup afiyetle yiyoruzz et ya da tavuk menüsü yanına sıradan pilav yerine çok yakışan değişik enfestoo bir tarif deneyin ve benimle paylaşın lütfen.
Bal Kabağı İç Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt