Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bal kabağı nasıl soyulur? Bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?

Bal kabağı nasıl soyulur? Bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?
0
125

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
bal_kabagi_nasil_soyulur_1578059278_0236.jpg

Kasım ayından itibaren en çok tüketilen zerzevat olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, cevaplar...

Bal kabağının kabuğu çok sert olduğundan yapısına müsait olarak halde soyulması gerekmektedir. Bal kabağını soyması zordur ama soyulmuş  hazır halde bulunan kabakların tüketilmesi sağlıklı olmamaktadır. Bal kabağının sıhhate tesirlerini öğrenmek için tıklayın. Pekala, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir? En pratik bal kabağı soyma süreci nasıl yapılır? Merak ettiğimiz kabak soyma haberi için sayfamızın içeriğine göz atınız.

yP40F_1574716263_9128.jpg

BAL KABAĞI NASIL SOYULUR? PÜF NOKTASI NEDİR?

- Bal kabağını uygunca temizleyiniz ve Kabuklarından çok çokça kesmeyiniz. Aksi taktirde kabağın vitaminini almış olabilirsiniz.

RZrud_1574716317_3646.png

- Çatal yardımıyla bal kabağının birtakım noktalarından delikler açınız. İçeriye hava gitmesini sağlayınız.

HyJ2k_1574716346_0458.jpeg

Meskende bal kabağı yapmanın pratik tanımı için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz.

- Bal kabağını 1 dakika mühlet içerisinde mikrodalga yahut fırında ısıtınız. Isı deliklerden içeri geçerek kabuğun yumuşamasını sağlayacaktır. Rahatlıkla bal kabağını kesebilirsiniz.

SmI5i_1574716378_7118.jpg

Püf noktası: Bal kabağını seçerken turuncu bir renk olmasına ihtimam şovunuz. Doğal ve taze olduğuna işarettir.

qi0Bk_1574716410_4745.jpg
 

Similar threads

Kasım ayından itibaren en çok tüketilen sebze olan bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir? İşte, yanıtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Kasım ayından itibaren en çok tüketilen sebze olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, yanıtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kasım ayından itibaren en çok tüketilen zerzevat olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, cevaplar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kasım ayından itibaren en çok tüketilen sebze olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, yanıtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Kış aylarında yaşanan alerjilere karşı bağışıklık sistemini güçlendiren kabak, enfeksiyonlara karşı da savaşan bir sebzedir. Genellikle kabağı soyarken bir takım hatalar yapılmaktadır. Sizlere kabağın soyulma aşamasındaki yanlışları doğruya çevirecek pratik bilgileri aktarıyoruz. Kabak nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,500Konular
982,604Mesajlar
30,360Kullanıcılar
purnaSon üye
Üst Alt