Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bal Kabaklı Kumpir

Bal Kabaklı Kumpir
0
17

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
bal-kabakli-kumpir.jpg

Bal Kabaklı Kumpir Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 dilim kabak
  • 2 adet patates
  • Bir parça tereyağı
  • 50 gram rendelemiş kaşar peyniri
  • Tuz
Üzeri için:
  • Garnitür
  • Mısır konservesi
  • 4-5 adet kornişon
  • 10 adet yeşil zeytin
  • 1 paket aç bitir sosis
  • Bir avuç kadar rendelenmiş kaşar peyniri

Bal Kabaklı Kumpir Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bal kabağı ve patatesleri soyalım ve aynı tencerede üzerine kadar su ekleyelim, orta ateşte 15 dakika kadar haşlayalım.
  2. Daha sonra suyunu süzelim ve geniş bir borcama dökelim üzerine 1 tatlı kaşığı tuz bir parça tereyağı ve kaşarı da ekleyerek çatalla bir güzel ezelim.
  3. Hazırladığımız tabanın üzerine ufak parçalara doğradığınız zeytin kornişon sosis garnitür ve mısır ekleyelim. En üstüne de rendelenmiş kaşar peynirimizi gezdirelim. 180 ° fırında 10 kaşar peyniri eriyene kadar ısıtalım.
  4. Fırından çıkardığımız kimliğimizin ilk sıcaklığı çıkınca yemeye hazırdır. Afiyet olsun.
Bal Kabaklı Kumpir Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt