Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bal Kabaklı Pasta Tarifi

Bal Kabaklı Pasta Tarifi
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bal Kabağı ile hazırlayabileceğiniz nefis bir pasta tarifi vermek istiyorum sizlereCocuklar bu pastaya bayılacaklar sevgili anneler kış aylarında bal kabağının bol olduğu zamanlarda bence bu pastayı mutlaka denemelisiniz

Bal Kabaklı Pasta İcin Gerekli Olan Malzemeler;
1 kg bal kabağı
12 kg tozşeker
1 paket krem şanti veya dondurma
100 gr margarin
1 paket kakaolu biskuvi
Hepsini gormek icin tıklayın

Bal Kabaklı Pastanın Yapılışı;

Once biskuvileri robottan gecirin un haline gelene kadar parcalayınOda sıcaklığında ki margarin ile yoğurulur,Balkabağı temizlenip,parcalara ayrılır Hic su eklemeden, yumuşayana kadar şeker ile pişirilir
Piştikten sonra suzgece konulup,suyu suzdurulur,soğuması beklenirDikdortgen tepsiye bir sıra margarin ile yoğurduğunuz biskuvili karışım yayılırUzerine pure haline getirilen bal kabağı yayılır En uste krem şanti hazırlanıp,yayılırİrice dovulmuş ceviz ile suslenirBir gun onceden yapılıp,dinlendirilirDaha sonra servis yapılır afiyet olsun

imagesbalkabaklipastatarifi5ad3c838caf12

Similar threads

Bal Kabağı ile hazırlayabileceğiniz leziz bir pasta tarifi belirlemek istiyorum sizlereÇocuklar bu pastaya bayılacaklar sevgili anneler kış aylarında bal kabağının bol olduğu zamanlarda kendimce bu pastayı mutlaka denemelisiniz Bal Kabaklı Pasta İçin Gerekli Olan Malzemeler; 1 kg bal kabağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Turuncu Lezzet Bal Kabaklı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler Yarım kg bal kabağı2 bardak su1, 5 bardak şekerYarım bardak süt3 çorba kaşığı nişasta1, 5-2 paket petibör bisküvi Turuncu Lezzet Bal Kabaklı Bisküvili Pasta Tanımı Yapılışı Kabakları doğrayıp 2 bardak su ile yumuşayıncaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Bayanlar sizlere nefis bir pasta tarifi daha vermek istiyorum hem rengine hem tadına bayılacağınız lezzetli bir pasta tarifi paylaşıyorum sizlerleCocuklar icinde oldukca besleyici olduğunu goreceksiniz kabak yemeyi sevmeyen cocuklara kabak yedirmenin en kolay yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt3 yemek kaşığı kakao100 gram tereyağ5 yemek kaşığı şeker1,5 paket petibör bisküvi Üzeri için; Dilimlenmiş 500 gram bal kabak1 su bardağı şekerCeviz Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bal Kabaklı Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 kg bal kabağı3 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı un1 paket vanilya2 su bardağı su2 su bardağı tozşeker3 paket petübör bisküvi2 paket kremşanti1,5 çay bardağı sütÜzerini süslemek için;Fıstık veya ceviz içi çilek ya da nar istediğiniz meyveyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt