Bal ve Tarçın Mucizesi bal tarçın mucizesi tarçınlı su içmek Bal ve tarçın hepimizde mutfağında bulunurBu süper ikili yorgunluktan, şişmanlığa bazı kanser türlerinden kolestrole değin çoğu hastalığa derman Derhal size bal ve tarçını hangi hastalığı hangi şekilde kullanmanız gerektiği hakkında bilgiler veriyorum kızlarbalvetarcinmucizesi5c50774e9829cgifalt :tik: :tik: :tik: 1548777290 1548777290 balvetarcinmucizesi5c50774e9c033balvetarcinmucizesi5c50774e9c033 balvetarcinmucizesi5c50774e9c033 Kanada da yayımlanan meşhur Weekly World News dergisinin 17 OCAK 1995 tarihli sayısında batılı araştırmacılar kadar bal ve tarçınla tedavi edilen hastalıkların listesini yayınlamıştır TAKÂTSIZLIK Araştırmayı yapan DrMİLTON, bir kadeh su içerisinde ½ kaşık bal ve azıcık toz tarçının hergün kuşluk vakti ve gövde direncinin düşmeye başladığı aşağı yukarı saat 1500 te alındığında bir hafta içerisinde canlılığın arttığını tesbit etmiştir SOĞUK ALGINLIĞI Bir kaşık ılıtılmış Bal,14 tatlı kaşığı toz Tarçın günde üç kere yenir Bu uygulama çoğu kronik öksürük,soğuk algınlığı ve sinüslerin temizlenmesi için de geçerlidir YAŞLILIK Bal ve Tarçınla hazırlanan akarsu,düzenli alındığında yaşlılık harabiyetini önler 4 kaşık bal,1 kaşık toz Tarçın , 3 kadeh su içerisinde kaynatılarak bir meşrubat hazırlanır Günde 34 kez ¼ bardak miktarında içilir Deriyi diri,taze ve yumuşak miktar, yıpranmasını durdurur id YÜREK HASTALIKLARI Bal ve Tarçınla bir karışım yap ve bunu her sabah kahvaltıda reçel veya marmelat yerine ekmek üstüne sür Bu dilekçe arterlerdeki kolesterolleri eriterek hastaları kalp krizinden korur Bu başvuru ile, daha önce kalp krizi geçirmiş kişiler, ikinci krizden kilometrelerce uzaktan olacaklardır Bu uygulamayı ahenkli olarak yapan kişilerde solunum güçlüğü ortadan kalkacak ve yürek atışları kuvvetlenecektir KANSER Japonya ve Avustralya da yapılan bir araştırmada ,mide ve kemik kanserleri üstünde başarılı olunmuştur Bu nesil kanserlere yakalanan hastalar günde bir kaşık bal ve bir kaşık Tarçını bir ay süreyle günde üç defa almalıdırlar BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ Hergün kullanılan Bal ve Tarçın bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve vücudu bakteri ve virus saldırılarına karşı korur araştırmacılara tarafından Bal,birçok Vitamin ve büyük miktarda demir içermektedir Balın uyumlu kullanılması, Akyuvarlar içerisindeki, bakteriler ve viruslerle savaşan,korpuskülleri de kuvvetlendirir DİŞ AĞRISI Bir kaşık toz Tarçın ve 5 tatlı kaşığı Bal karışımı ağrıyan dişe tatbik edilir Sızı kesilene kadar günde üç kere uygulanır HAZIMSIZLIK & GRİP Toz Tarçın 2 kaşık bal üzerine serpilip yemekten önce alındığında asit oluşumunu ve hazımsızlığı önler İspanya da yapılan bir araştırmada bal içerisindeki bir maddenin grip mikroplarını öldürdüğü ve hastaları gripten koruduğu saptanmıştır İDRAR KESESİ ENFEKSİYONLARI İki kaşık toz Tarçın,bir tatlı kaşığı Bal, ılık su içerisinde eritilip içilir İdrar kesesindeki mikroorganizmalar üstünde etkilidir KOLESTEROL İki kaşık Bal, Üç tatlı kaşığı Toz Tarçın,450 grdemlenmiş nehir içerisinde eritilerek içildiğinde kan kolesterol seviyesi 2 saat içerisinde % 10 düşecektir Artrit hastalarına öğüt edilen kür de günde 3 kere kolesterol hastaları i,çin uygulanabilir Adı geçen dergideki bilgilere göre günlük yiyecek ile alınan bal bile kolesterolün düşmesine muavin olabilir MİDE AĞRILARI Bal ve Tarçın kürlerinin ,mide ağrıları için olduğu değin mide ülserleri için de faydalı olduğu saptanmıştır GAZ : Hindistan ve Japonyada yapılan çalışmalar Bal ve Tarçının midedeki gazı giderdiğini göstermiştir SAÇ DÖKÜLMESİ Saçı dökülenlerle tepesi açılanlar için sıcak zeytinyağı içerisine bir kaşık bal,bir tatlı kaşığı toz Tarçın ilavesiyle elde edilen krem banyodan önce başa sürülür ve takriben 15 dakika beklendikten sonradan yıkanır 5 dakikalık bir uygulama dahi etkin olabilir SİVİLCELER VE DERI 3 kısım bal, 1 kısım Tarçın ile bir krem yapılır Bu krem uykudan önce sivilceler üstüne sürülürSabahleyin ılık su ile yıkanır Eğer 2 hafta süreyle her gün uygulanırsa sivilceleri kökünden çıkarır Egzama,mantar ve diğer deri enfeksiyonlarında eşit miktardaki Bal ve Tarçın karışımı uygulanır ZAYIFLAMA Bir kadeh su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılırHergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir Uyumlu uygulanırsa kilo verilir Keza bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili perhiz alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur