Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balık Fileto Izgara Tarifi Resimli

Balık Fileto Izgara Tarifi Resimli
0
70

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Balık Fileto Izgara
Resimli Balık Fileto Izgara Tarifi,
Balık Fileto Izgara nasıl yapılır,
imagesbalikfiletoizgaratarifiresimli5ad45da988a70
Balık Fileto Izgara yemek tarifi

Malzemeler
4 kucuk balık filetosu (her biri 150 gr)
5 cm taze zencefil veya 1 tatlı kaşığı toz zencefil
2 corba kaşığı japon soya sosu veya soya sosu
1 corba kaşığı mirin veya xeres
3 taze soğanın beyaz kısmı
3 tatlı kaşığı toz şeker


Balık Fileto Izgara Tarifi

Zencefili rendeleyin Parmak uclarınızla sıkarak tum suyunu cıkarın ve posasını atın Soğanları incecik kıyın

Zencefil suyunu veya toz zencefili, mirini, soya sosunu, soğanları ve şekeri bir kaseye koyun Şeker eriyinceye kadar karıştırın

Balıkları derin bir kaba koyup uzerlerine hazırladığınız marinad sosunu dokun, 15 dakika dinlenmeye bırakın

Daha sonra balıkları sostan cıkarın, sosu bir kenara bırakın Fırının ızgara telinin uzerini aluminyum kağıtla kaplayarak balıkları uzerine dizin Orta ateşte kızdırdığınız fırının ızgarasının altına surun Her iki taraflarını da 3'er dakika kızartın Balığınız sulu ve yumuşak gorunumlu olmalı

Daha sonra kızaran balıkları servis tabağına alın

Marinad sosunu kucuk bir tencereye koyun

Harlı ateşte sos koyulaşıncaya kadar 2 dakika kaynatın ve servis tabağındaki balıkların ustune dokun Zencefil turşusu ve salatalık dilimleri ile susleyerek, buharda pişmiş pirincle servis yapın

Yemeklerinizde toz yerine taze zencefil kullanırsanız daha hoş bir koku ve tat elde edersiniz Ama bulmanız guc ise toz zencefil de kullanabilirsiniz
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt