nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
2 yemek yemek kaşığı ekstra sızma zeytinyağı
2 yemek kaşığı misket limonu suyu
1 yemek yemek kaşığı Dijon hardalı
Yarım kilo taze kalkan, yavru morina, kılıç, somon veya tuna balığı, 2,5 cm ’lik dilimler hâlinde indirimli
Yarım büyük kırmızı soğan, boylu boyunca dörde ayrılmış yarım yeşil dolmalık biber, tohumu ve çekirdekleri arınmış ve dört parçaya bölünmüş yarım kırmızı dolmalık biber, tohumu ve çekirdekleri temizlenmiş ve dört parçaya ayrılmış 2 çeri domates, yağ, mermer limonu suyu ve hardalı sırça pişirme kabına dökün Ayrıntılarıyla karıştırın Balığı 2,5 cm ’lik 16 küp parçaya bölün Hazırladığınız salamuranın üstüne bir tabaka halinde yerleştirin Üzerini kapanp 510 dakika buzdolabında bekletin Salamuranın balıkların her tarafına bulaşmasını temin etmek için diğer taraflarını çevirin ve 5 dakika daha bekletin
Izgarayı evvelden ısıtın Balıkları salamuradan çıkarıp biraz silkeleyin Soğan tabakasını iyice ayırın Balık ve sebzeleri dört adet şişe takın Soğan, dolmalık biber ve domatesleri değişik sıralarla şişe dizebilirsiniz Kalan salamurayı balıkların üzerine fırçayla sürün
Şişleri ızgara tepsisine, ateşten takriben 10 cm uzak olacak şekilde yerleştirip 3 dakika bekleyin Balıkları çevirip üzerlerine her tarafta salamura sürün 34 dakika daha ya da balıkların saydamlığı kaybolana ve sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin
Anında servis edin
4 şahsiyet
GIDA DEĞERLERİ
Her Porsiyonda: 216 kalori, 25 g protein, 6 g karbonhidrat, 10 g yağ, 1 g doymuş yağ, 158 mg sodyum, 36 mg kolesterol, 1 g lif
2 yemek kaşığı misket limonu suyu
1 yemek yemek kaşığı Dijon hardalı
Yarım kilo taze kalkan, yavru morina, kılıç, somon veya tuna balığı, 2,5 cm ’lik dilimler hâlinde indirimli
Yarım büyük kırmızı soğan, boylu boyunca dörde ayrılmış yarım yeşil dolmalık biber, tohumu ve çekirdekleri arınmış ve dört parçaya bölünmüş yarım kırmızı dolmalık biber, tohumu ve çekirdekleri temizlenmiş ve dört parçaya ayrılmış 2 çeri domates, yağ, mermer limonu suyu ve hardalı sırça pişirme kabına dökün Ayrıntılarıyla karıştırın Balığı 2,5 cm ’lik 16 küp parçaya bölün Hazırladığınız salamuranın üstüne bir tabaka halinde yerleştirin Üzerini kapanp 510 dakika buzdolabında bekletin Salamuranın balıkların her tarafına bulaşmasını temin etmek için diğer taraflarını çevirin ve 5 dakika daha bekletin
Izgarayı evvelden ısıtın Balıkları salamuradan çıkarıp biraz silkeleyin Soğan tabakasını iyice ayırın Balık ve sebzeleri dört adet şişe takın Soğan, dolmalık biber ve domatesleri değişik sıralarla şişe dizebilirsiniz Kalan salamurayı balıkların üzerine fırçayla sürün
Şişleri ızgara tepsisine, ateşten takriben 10 cm uzak olacak şekilde yerleştirip 3 dakika bekleyin Balıkları çevirip üzerlerine her tarafta salamura sürün 34 dakika daha ya da balıkların saydamlığı kaybolana ve sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin
Anında servis edin
4 şahsiyet
GIDA DEĞERLERİ
Her Porsiyonda: 216 kalori, 25 g protein, 6 g karbonhidrat, 10 g yağ, 1 g doymuş yağ, 158 mg sodyum, 36 mg kolesterol, 1 g lif