Balıklı krep nasıl yapılır
Balıklı krep malzemeleri
Resimli balıklı krep tarifi
Malzemeler
2 Corba Kaşığı Un
1 Yumurta
Karabiber
4 Corba Kaşığı Sut
150 gr Fume Somon
4 Corba Kaşığı Sut Kreması
1 Salatalık
2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
4 Corba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Demet Dereotu
50 gr Havyar
Tuz, Kızartmalık Yağ
imagesbaliklikreptarifiresimli5ad45ca5e5e3a
Yemeğin Tarifi
Un, sut ve yumurtayı karıştırın Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin Kreplerin soğumasını bekleyin
Fume somonları eşit olarak kreplerin uzerine yayın Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin Sut kremasını tuz ve karabiberle tatlandınn Kremayı somonların uzerine surun Krepleri rulo yapıp aluminyum folyo ile kaplayın 45 dakika buzlukta bekletin
Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marinat oluşturun
Dereotunu yıkayıp ayıklayın Sap kısımlannı kesip kalan kısımlannı ince ince kıyın Krep rulolannı dokuz ince dilim halinde doğrayin Tabaklara ucer dilim yerleştirin Marinatı uzerinde gezdirin Dereotu, salatalık, havyarla susleyin
Balıklı krep malzemeleri
Resimli balıklı krep tarifi
Malzemeler
2 Corba Kaşığı Un
1 Yumurta
Karabiber
4 Corba Kaşığı Sut
150 gr Fume Somon
4 Corba Kaşığı Sut Kreması
1 Salatalık
2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
4 Corba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Demet Dereotu
50 gr Havyar
Tuz, Kızartmalık Yağ
imagesbaliklikreptarifiresimli5ad45ca5e5e3a
Yemeğin Tarifi
Un, sut ve yumurtayı karıştırın Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin Kreplerin soğumasını bekleyin
Fume somonları eşit olarak kreplerin uzerine yayın Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin Sut kremasını tuz ve karabiberle tatlandınn Kremayı somonların uzerine surun Krepleri rulo yapıp aluminyum folyo ile kaplayın 45 dakika buzlukta bekletin
Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marinat oluşturun
Dereotunu yıkayıp ayıklayın Sap kısımlannı kesip kalan kısımlannı ince ince kıyın Krep rulolannı dokuz ince dilim halinde doğrayin Tabaklara ucer dilim yerleştirin Marinatı uzerinde gezdirin Dereotu, salatalık, havyarla susleyin