Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Balkabağı Yemeği

Balkabağı Yemeği
0
63

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
balkabagi-yemegi.jpg

Balkabağı Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • Bir tabak kadar doğranmış balkabağı (buzluğa koymuştum 2 parça)
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet pırasa
  • 4 diş sarımsak
  • 4 kesim kadar karnabahar
  • 2 yemek kaşığı z.yağı
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kendi buharında pişsin su gerekmiyor

Balkabağı Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tencereye yağı alın.
  2. Kabağınızı söğüş olarak doğrayın esasen içerisinde eziliyor.
  3. Soğanı ekleyip kavurun ,ardından pırasa ,karnabahar ve sarımsağı ekleyin.
  4. Sotelenen sebzelere tuz ve baharatını ekleyin.
  5. Kendi buharında pişsin.
  6. Üzerine sarımsaklı yoğurt ile servis edin.Yoğurdum yoktu kullanmadım ancak çok yakışır ve nitekim farklı bi lezzet oldu.
Balkabağı Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavuklu Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 kesim 200 gram kadar tavuk göğsü1 kg pırasa1 kuru soğan2 tane havuç1 tane patates1 avuç bulgurYarım limonun suyu1.5 yemek kaşığı salçaPulbiberTuzYarım çay bardağı zeytinyağ Tavuklu Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Patates Yemeği Tanımı İçin Gereçler 15 adet küçük patates3-4 yemek kaşığı sıvı yağYaklaşık yarım çay kaşığı kekik2-3 yemek kaşığı salça1 adet orta uzunluk soğanTuz ( göz kararı )4-5 su bardağı sıcak su Patates Yemeği Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Patatesler küp küp doğranır. Uygun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Limontuzlu Taze Barbunya Yemeği Tanımı İçin Gereçler Yarım taze barbunya (yazdan buzluğa koymuştum)1 adet orta uzunluk patates1 adet orta uzunluk havuç1 adet kuru soğan1 adet yeşil biber1 adet küçük uzunluk kapya biber1 kahve fincanı zeytinyağı1 adet nohut kadar limon tuzu1 tatlı kaşığı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Bulgurlu Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 500gr ıspanak1 orta uzunluk soğan1 küçük modül pırasa1 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası6 yemek kaşığı zeytinyağ4-5 yemek kaşığı bulgur2 orta uzunluk domates1 çay kaşığı tuz1/2 (yarım) çay kaşığı karabiberYarım çay bardağı su Alt tabanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo pırasa2 diş sarımsak (Dilerseniz )Yarım çay bardağı zeytinyağı1 adet soğan (Silerseniz )1 adet limon suyu2 küp şekerYarım tatlı kaşığı tuzSıcak su Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt