Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balkabakli Arnavut Boregi

Balkabakli Arnavut Boregi
0
84

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Balkabakli Arnavut Boregi Malzemeler Hamur icin Un Tuzlu Su Sivi Yag Ic araç gereç Balkabagi Seker Yapilis Tarifi Un Su tuzlu eklenerek kulak memesi yumusakliginda bir hamur elde edilir Ve hamur 2030 dakika dinlendirilir Dinlenen hamur portakal mandalina buyuklugunde parcalara ayrilir ve oklavayla acilir capi 1520 cm olana dek uzerine yag dokulur ve dinlendirilmeye birakilir bu sekilde dinlenen hamur bir ortunun uzerinde elle sagindan solundan cekistirilerek cok rahat bir sekilde acilirfazla yirtmamaya ozen gosterin ama yirtilmasida böylece onemli degil hamur zar gibi ince olur baska ir tarafta rendelenmis balkabagina seker ek edilip guzelce karistirilir ve acilan hamurun uzerine serpilir ortunun karsilikli kenarlarindan tutulup hamur yuvarlanir ve bir tepsiye yuvarlak olacak sekilde konur yuksek sicaklikta pisirilir ve afiyetle yenir  
 

Similar threads

çarşaf böreği tarıfı ( resımlı) Çarşaf Böreği tarifi resimli anlatimi nasil yapilir malzemeleri konusu burada melekler Sevgili , Daha once baskasindan yemis oldugum Çarşaf Böreği tarifini bu kere kendim yapmak icin kollari sivadimcarsafboregitarifiresimli5c4f25f276d98alt Zaten bu boregin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Malzemeler 1 kg un 2 tatli kasigi tuz Su Hamur parçalarinin yaglanmasi için; 1 pakete yakin margarin Yarim kase kadar sivi yag Içi için; 1 kg ispanak ( yada 2 demet pazi yapragi) Yapilis Tarifi Un ortasi havuz biçiminde açilir tuz eklenir çok yumusak olmayan bir hamur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Doğu Anadolu Bölgesinin En Meşhur Yemekleri Doğu Anadolu meşhur yemekleri nelerdir, Doğu anadolunun ünlü yemekleri Doğu anadolunun yemek tarifleri Doğu Anadolu Bölgesinin En Ünlü Yemekleri Sile: Patates ufak küçük dogranir Içine bir tedarik bulgur katilir Et kullanildigi gibi kavurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
322
Hamsili Icli Tava : Malzemeler 1 kg hamsi 12 kg pirinc 3 bas orta boy sogan 2 kahve fincani kusuzumu 1 tatli kasigi karabiber 1,5 kahve fincani camfistigi 1 su bardagi aycicek yagi yeteri kadar tuz 300 gr tereyag Yapilisi 1 Ince ince dogranmis soganlar 12 su bardagi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
AYRANLI CORBA MALZEMELER: 1 Kg Yogurt 1 Kase dogme, 1′er Cay Bardagi Nohut, Fasulye, 1 Kasik Un, 1 Adet Yumurta, Yeteri Kadar Nane, Yarpuz ve Tuz YAPILISI:Dogme, nohut ve fasulye ayiklanip yikandiktan sonra, 4 kase suda 40 dakika kadar kaynatilir(Suyunu cekene kadar) Yogurt 2 olcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt