elektronikci
FD Üye
Ballı Hardallı Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 2 modül tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 yemek kaşığı hardal
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kajun baharatı
- 1 tatlı kaşığı köri
- Zeytin yağı
Ballı Hardallı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü yıkayıp temizleyip jülyen doğruyoruz.
- Tavaya zeytinyağını alıp üstüne tavukları ve baharatları ekliyoruz.
- İyice karıştırıp suyunu salıp çekmesini bekliyoruz.
- Suyunu salınca kapak kapatıp daha süratli pişmesi sağlanabilir.
- Suyunu şekince hardal ve balı üzerine gezdirip karıştırıp sotelemeye devam ediyoruz.
- Damak tadına nazaran az kızarması da sağlanabilir.
Ballı Hardallı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.