Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bamya Çorbası

Bamya Çorbası
0
96

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
bamya-corbasi.jpg

Bamya Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  •  250 gram taze bamya
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 300 gram orta yağlı kuşbaşı et
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı limon tuzu yahut limon
  • Tuz

Bamya Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Bamyaları güzelce temizleyip yıkayın.
  2. Eti küçük küçük doğrayın ve tencerede suyunu salıp tekrar çekene kadar pişirin.
  3. Soğanın kabuklarını soyup minik minik doğrayın ve etle birlikte kavurun.
  4. Üzerinde salçayı ek edip karıştırın.
  5. Daha sonra bamyaları ekleyin ve üzerini geçecek kadar sıcak su ek edin.
  6. En son tuz ve limon tuzunu ekleyin. Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt