Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bana akıl verirmisiniz zorlama bi durumdayım doğrusu

Bana akıl verirmisiniz zorlama bi durumdayım doğrusu
0
279

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar lütfen bir düşünce verin kız arkadaşımla olmayan bişeyi yapmışım gibi bir kavga edip ayrıldık Kanıt bile istemedi Derhal mesajlarıma yanıt vermeyi bırakın yüzüme bile bakmıyor Sevgisinden hiç şüphem olmadı Ayrılana dek hakiki sevgiyle hissettirdi bana Şimdi kaldığı aparttaki konut arkadaşı fazla akıcı bir kız değil ve benim kız arkadaşıma aralıksız tanışacak birisini söylüyormuş Ast kız arkadaşım kabul etmiyomuş hiç kimseyi Ev arkadaşıyla konuştum senden nefret bile etmiyo o dedi fark ettim ki bu kızın zihin vermeleriyle yoluna bakıyo benim kız arkadaşım lakin şöyle bişey var konut arkadaşını hiç sevmiyor normalde apart kız apartı ve evde kalacağı kişiyi kendisi seçemiyor Ne yapmalıyım sizce sahiden çok seviyorum lakin sürpriz yapmaya bile yiğitlik edemiyorum Çevresinde zıt akıl verenler iyi insanlara göre daha çok bunu ayrım ettim Be tür bişey yapmalıyım sizce sürpriz felan ters teperm Lütfen takviye edin bana bilhassa kızlar lütfen destek edin

Similar threads

Merhaba arkadaşlar bi tane kız var bu yıl beni kendine zor kullanarak aşık etti benden 1 yaş küçük kızı sadece okul girişinde ve çıkışta görebiliyorum ara sıra da kantinde kız okula giriş saatinde oturuyo kankasıyla bana bakıyo mektep çıkışında da ben servise binene dek beni izliyo sonra da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ben fazla asosyal bir insan dünyam yalnızca bilgisayar oyunlarından ibaret (oyun endüstrisinde kim iyi kim fena benden sorulur okulda pek yani ) sınıfta bir kız var bana yakın oturuyor sayılır sınıfta bütün aradığım birey diyebilirim ama konuşamıyorum yani sınıfta bişey sorsa anında ben atlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba, ben 15 yaşındayım 8 sınıfta bir dershaneye başladım ve orda bi kızla tanıştım kızla kanka olduk ama ben sonradan kıza aşık oldm Lise yerleştirmelerinde annesinin tayin yaptığı okulu tercih ettim ve oraya yerleştim ona yakın olablmek için ama kızın şu anda beni salladığı değil ve benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
arkadaşlar ben bu sene liseye başladım hoşlandığım 2 tane kız var ve 2siylede aynı sınıftayızbirine teklif edsem dierinin haberi belli olcak hani biri etmesse teklifimi dierine ederim gibi bi şansımda yoq neysa ben size konuyu anlatim bi tane kız basit kabul ediyo çıkma tekliflerini güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt