Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Bana da Bulaştırdın' Diyerek Saldırdı: Oxford Mezunu Avukattan, Sevgilisine Hepatit İşkencesi

'Bana da Bulaştırdın' Diyerek Saldırdı: Oxford Mezunu Avukattan, Sevgilisine Hepatit İşkencesi
0
56

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-b31ba7163691d2ea098d653fc69623437de28247.jpg

İstanbul'da Ümit Türeyen isimli genç bayan, bir mühlet evvel hastaneye gidip hepatit testi yaptırdı. Müspet çıkan sonucu da Oxford mezunu olan avukat sevgilisiyle paylaştı. Test sonucunu gören avukat ise sıkıntıdan çıktı. "Bana da hepatit bulaştırdın" diyerek genç bayana türlü azaplar yaptı...

Savlara nazaran; Ümit Türeyen ile Selim Önengüt, iki aydır birlikte yaşıyordu. Ümit Türeyen'in 20 Nisan 2021 günü hastanede yaptırdığı hepatit testi olumlu çıktı. Ümit Türeyen'in savına nazaran, bu gelişme üzerine Selim Önengüt kendisine hepatit bulaştırdığını sav ederek üzerine saldırdı.

Küfür, hakaret ve tehdit...

Ümit Türeyen'e baş atan, tokatlayan ve başını yere vuran Selim Önengüt küfür, hakaret ve tehdit de etti.

Konuttan çıkmayı başaran Türeyen, hastaneden darp raporu aldı

Selim Önengüt'ün bir müddet meskenden çıkmasına müsaade vermediği Ümit Türeyen daha sonra hastaneye giderek darp raporu aldı.

Savcılık, Selim Önengüt'ün Türeyen'e bir ay müddetle yaklaşmamasına karar verdi

Ümit Türeyen hastaneden aldığı raporla savcılığa başvurdu, Selim Önengüt'ten şikâyetçi oldu. Aile Mahkemesi Selim Önengüt'ün bir ay mühletle Ümit Türeyen'e yaklaşmaması kararı verdi.

Karara itiraz eden Önengüt, asıl şiddet görenin kendisi olduğunu söyledi...

Karara aldığı darp raporuyla itiraz eden Selim Önengüt, argümanları yalanlayarak asıl şiddet görenin kendisi olduğunu söyledi.

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt