bana asistan olurmusunuz ? benim moralim fazla bozuk bu aralar benım durumumu bır cogunuz bılıyorsunuz arkadaslar en azından hatırlayanınız varsa bu benım ıcın ıyı annem babam ayrı askerde sevgılım vardı ve nıhayet geldı ama sorunlar bıtmıyor yanı onunla bır problemımız yok sadece gorusemıyorum babamda kaldığımdan dolayı anneme 2 haftada bır gıdıyorum onuda orada anca gorebılıyorum yanlız bu yetmıyor ayrıca annem ayrıca ona vakıt gecırmeye calısıyorum annem kızıyor bundan böyle her sey boyyllee ustume ustume gelıyor neyse sevgılımın arkadası ve onun sevgılısı plan yaptık sene bası gecesı bırlıkte vakıt gecırcez rezerve hersey yapıldı ancak annem ızın vermıyor basta ızın verdı daha sonra vaz gectı ben gıtmezsem kımse gıtmıcek ayıp olucak napıyım bılmıyorum 20 gundur gormuyorum erkek arkadasımı lakin annem anlamıyor benı oonunla vakıt gecırmek ıstıyorum 3 yıl oldu bırlıktelıgımız baslarda araları ıyıydı ama derhal nedense annem sevmıyor onu sanırım benı paylasamıyor lakin çok bunaldım sevgılım bır yanlamasına arkadaslarına mahcup olucam annem bır yandan babam dan ızın almam gerek offff ben ne yapıyım bılmıyorum sakın benı yanlıs anlamayın buda dertmı dıceksınız okadar cok şey yasadımkı bundan böyle bırıktı son olarak bu sekılde patladım ben sadece anlayıs ıstıyorum annemi haklı buluyorum evet benım ıcın endıselenmekte haklı ama bıraz abartıyor ve benı bundan böyle anlamamaya basladı bunları neden yazıyorum onuda bılmıyorum babamın yanında da bunalıyorum kısacası annemın ve babamın hatalarını ben cekıyorum sankı suclusu benmişim gıbı neyse artı uzattım kusura bakmayın bıraz olsun rahatladım sızden açıklama beklıyorum benmle fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım banayardimciolurmusunuz5c5186c7d831bgifalt :sigara: :sigara: :sigara: