Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Pilaki

Barbunya Pilaki
0
39

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
barbunya-pilaki.jpg

Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo barbunya
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 limon suyu
  • 2 kesme şeker
  • Kuru nane

Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Zeytinyağı tencereye alın, hafif kızınca soğanları kavurun.
  2. Daha sonra doğranmış havuçları da ekleyip biraz daha kavurun.
  3. Sonra salçayıda ekleyin.
  4. Hepsi kavrulduktan sonra barbunya ve sarımsakları da ek edin birlikte karıştırıp sıcak su ekleyin.
  5. Pişmeye yakın şeker ve limon suyunu ekleyin.
  6. Servis edeceğiniz tabağa aldıktan sonra üzerine kuru nane serpin ve maydanozla süsleyin. Afiyet olsun????‍????.
Barbunya Pilaki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt