Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunyalı Etli Taze Fasulye

Barbunyalı Etli Taze Fasulye
0
53

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
barbunyali-etli-taze-fasulye.jpg

Barbunyalı Etli Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

  • 500g yeşil fasulye
  • 300g barbunya
  • 6 küçük boy domates
  • 250g dana kuşbaşı et
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 su bardağı kemik suyu (Olmasada olur)
  • 1,5 su bardağı sıcak su (Kemik suyu koymayacaksanız 2, 5 su bardağı koyun)
  • 1 çay kaşığı tuz

Barbunyalı Etli Taze Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağ alınır ve kuşbaşı et kavrulur.
  2. Yaklaşık 5 dk kadar eti kavurduktan sonra salçalar eklenir ve kokusu çıkana kadar kavrulur.
  3. Ardından fasulye ve barbunyalar eklenir ve 5 dk kadar kavrulur.
  4. Üzerine küp küp doğranmış domatesler eklenir ve 3 dk kadar kavrulur.
  5. Ardından üzerine tuz, 1 bardak kemik suyu ve 1, 5 su bardağı sıcak su eklenip kaynamaya bırakılır.
  6. Kaynadıktan sonra ocağın altı kısılır ve pişmeye bırakılır.
  7. Barbunya ve fasulyeler pişince ocağın altı kapatılır. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Barbunyalı Etli Taze Fasulye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt