Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bastık Gaziantep Usulü

Bastık Gaziantep Usulü
0
39

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66
bastik-gaziantep-usulu.jpg

Bastık Gaziantep Usulü Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı pekmez
  • 5 su bardağı su
Süslemek için;
  • Ceviz içi

Bastık Gaziantep Usulü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Nişastayı, pekmezi ve suyu bir tencereye alıyoruz.
  2. Ocağa almadan önce nişasta eriyinceye kadar iyice karıştırıyoruz.
  3. Ocağa alıyoruz hiç bırakmadan karıştırıyoruz.
  4. Kaynamaya başlayınca altını kısıyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz.
  5. Üstü beyaz beyaz olmaya başlayınca altını kapatıp servis edeceğimiz kaselere alıyoruz.
  6. Üzeri için de cevizleri ezip süslüyoruz. Afiyet olsun.
Bastık Gaziantep Usulü Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt