Baton Kalıpta Parfe Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket (2’li) krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 3 gofret (Küp küp doğrayalım)
- 5-6 modül petitbeurre (Ufak doğrayalım)
- Çikolata sosu
- Rendelenmiş çikolata
Baton Kalıpta Parfe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kremşantiyi ardında yazan tarife nazaran hazırlayalım. Ve tüm gofretleri petibörleri ekleyelim güzelce karıştıralım.
- Baton kalıbın içine streç sineması koyalım ve hazırlamış olduğumuz karışımı baton kalıbın içerisine dökelim.
- Streçin dışarıda kalan kısmını üzerine örtelim dolaba koyalım bir gece bekletelim. Çıkartıp servis tabağına koyalım.
- Üzerine çikolata sosunu döküp rendelenmiş olduğumuz çikolatalar süsleyelim. Afiyet olsun ????