iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar takriben 3 senedir kardeşim derecesinde sevdiğim bir kız var bana arasıra imhalı aşk sözleri yazıo bunlar her akşam üzeri bir kaç kız toplanıyolar beni cagiriyolar ama hergun bende çalısıyorum dün patladim ona çünkü hergün diğer bir numaradan bana msj atıyo en sonunda dedim kısım cok yogunum gelemem bana diğer numaralardan msj atmayı bırak bye çektim ama bunlada kalmıyo aralıksız ona msj cekmesem yada cağrı atmasan daima tiriplere giriyo sen beni sevmiyosun diyor bana dün akşam çektiği msj a bakarmısınız benden yürüyüp gitmek istiyosan söyle diyo bende o kadar bir cabam değil diyorum ama arkadaşlar çok pozitif tiripe giriyo bende anlamıyorum defalarca kalbimi kırıyo o kırınca bende kırıyorum onu fakat kesintisiz bir ağız dalaşı içindeyiz sürekli kendisini tersledimi iddaa ediyo benim sorum arkadaşlar bu kıs ne istiyo anlamıyorum bana sürekli abicim der ama aşık oldum birine dediğim vakit yada şu hoş kızmıs dediğim süre bozuluyo arkadaşlar bu durumda ne yapmam gerekiyo canım çok sıkkın (not: benim ona aleyhinde kardeş sevgisinden başka bir duygum yoktur)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.