Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi İçin Malzemeler
- Bayat ekmek dilimleri
- 5 adet yumurta
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 kase doğranmış maydanoz
- 2-3 yemek kaşığı zeytin yağı veya sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Bayat Ekmek Degerlendirme Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin bir kabın içinde bütün malzemeleri karıştıralım, kaşar peynirinden biraz ayıralım.
- Daha sonra dilimlediğimiz ekmeklerimizi karışımımıza tek tek bulayalım.
- Yağlı kağıdı serdiğimiz tepsimize ekmekleri dizelim.
- Önceden 180 derece ısıttığımız fırına verelim kızarınca fırından alabiliriz. Afiyet olsun çocuklar çok seviyor hemde ekmeklerimizi değerlendiriyoruz. ????.