Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayat Ekmek Değerlendirmece

Bayat Ekmek Değerlendirmece
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
bayat-ekmek-degerlendirmece.jpg

Bayat Ekmek Değerlendirmece Tanımı İçin Materyaller

  • 1.5 ekmek (10 – 12 dilim )
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağına yakın süt
  • Tereyağ
  • İnce ince dilimlenmiş sucuk (24 adet civarı)
  • Kaşar peyniri

Bayat Ekmek Değerlendirmece Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta ve süt çırpılır. Ekmekler bu karışıma bulanır (Sünger üzere yavaşça bastırılıp karışım ekmeğin içine çekilir ve ekmekler yavaşça sıkılarak fazlası çıkarılır)
  2. Tereyağı eritilmiş tavada bir tarafı kızartılır. Ekmekler çevrildikten sonra başka tarafın da kızarması için biraz daha tereyağı eklenir. Ekmeğin birinci kızaran yüzüne sucuklar ve kaşar peynirleri dizilir.
  3. Sucuklar daha kolay pişsin ve kaşar peyniri erisin diye tavanın kapağı kapatılarak ekmeklerin başka yüzünün kızarması beklenir.
  4. Güya sucuklu kaşarlı pide tadında oldu. Biz sevdik. Deneyeceklere afiyet olsun şimdiden.
 
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt