iltasyazilim
FD Üye
Bayat Ekmek Lavaşı Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet bayat ekmek
*1 tatlı kaşığı tuz
*Aldığı kadar un ( 23 su bardağı)
Bayat Ekmek Lavaşı Tarifi Yapılışı Bayat ekmekleri ılık suyla ıslatın 5 dakika bekleyin Yumuşayınca suyunu süzün Tuzu ekleyin, unu azar azar ekleyip ele yapışmayacak bir hamur elde edin Hamuru bezelere ayırıp açın yağsız tavada pişirin Nefis lavaşlarımız hazır, afiyet olsun
*1 adet bayat ekmek
*1 tatlı kaşığı tuz
*Aldığı kadar un ( 23 su bardağı)
Bayat Ekmek Lavaşı Tarifi Yapılışı Bayat ekmekleri ılık suyla ıslatın 5 dakika bekleyin Yumuşayınca suyunu süzün Tuzu ekleyin, unu azar azar ekleyip ele yapışmayacak bir hamur elde edin Hamuru bezelere ayırıp açın yağsız tavada pişirin Nefis lavaşlarımız hazır, afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.