Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayat Ekmekler Değerlensin Enfes Ekmek Pizzası

Bayat Ekmekler Değerlensin Enfes Ekmek Pizzası
0
59

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Bayat Ekmekler Kıymetlensin Enfes Ekmek Pizzası Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım bayat ekmek
  • 2adet yumurta
  • 1/2su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Domates
  • Biber
  • Sucuk
  • Mısır vs

Bayat Ekmekler Kıymetlensin Enfes Ekmek Pizzası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ekmeği dilimleyip, küçük küçük doğradım.
  2. Derin bir kapta yumurta ve sütü ekleyip, uygunca karıştırdım.
  3. Ayrı bir kâsede zeytinyağı, pulbiber, kekiği çırptım.
  4. Ekmeklerin üzerine ek edip, tekrar karıştırdım.
  5. Genişçe teflon bir tavaya karışımı döktüm yuvarlak formu verdim.
  6. Kaşar peyniri rendesi, sucuk, domates, biber, mısır ile süsledim.
  7. Tavanın ağzını kapatıp 8-10 dk denetimli pişirdim.
  8. Kenarlardan spatula yardımıyla kaldırarak pizza tabağına aldım.
Bayat Ekmekler Kıymetlensin Enfes Ekmek Pizzası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bayat Ekmek Pizzası Tanımı İçin Materyaller 8 bayat ekmek4 adet sosis8 dilim sucuk8 kaşık kahvaltılık sos1 su bardağı kaşar peyniri Bayat Ekmek Pizzası Tanımı Yapılışı Ekmekler tepsiye dizilir. Üzerine kahvaltılık sos sürülür. Sucuk ,sosis de dilimlenerek ekmeklerin üzerine koyulur. Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Bayat Ekmek Pizzası Tanımı İçin Gereçler Yarımdan biraz fazla bayat ekmek1 su bardağı süt1 adet yumurtaYarım çay bardağı yağYarım çay kaşığı salçaKekikKırmızı toz biber1 çay kaşığı tuz1 kase kaşar peynir1 domatesSucuk Bayat Ekmek Pizzası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler 2 adet bayat ekmek3 adet yumurta1 su bardağı süt3 yemek kaşığı yoğurt1 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber1 adet domates1 çay bardağı çekirdeği çıkarılmış zeytin1 su bardağı rendelenmiş kaşar2 dilim köy peyniriTereyağYarım çay kaşığı toz kırmızı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Bayat Ekmek Pizzası (Yedikçe Yedirtir) Tarifi İçin Malzemeler 1 tane bayat ekmek1 adet domates3-4 adet yeşil sivri biberYarım su bardağı peynirÇeyrek kangal sucuk1 adet yumurta1 çay kaşığı tuz ve k.toz biberYarım su bardağı kaşar peyniri (en son üzerine) Ekmeğin üstüne sürmek için; 1 dolu kaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bayat Ekmek Pizzası Tanımı İçin Gereçler 1 adet bayat ekmek2 tatlı kaşığı salça10 adet siyah zeytin10 adet yeşil zeytinYarım kapya biberi1 adet domatesBir tutam maydanozBir tutam dere otuRendelenmiş kaşar peyniriKekikKırmızı toz biber3 yemek kaşığı zeytinyağı3 yemek kaşığı suTuz Bayat Ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt