Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bayatlamayan Sirkeli Tatlı Anne Kurabiyesi

Bayatlamayan Sirkeli Tatlı Anne Kurabiyesi
0
93

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
bayatlamayan-sirkeli-tatli-anne-kurabiyesi-5.jpg

Bayatlamayan Sirkeli Tatlı Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler


Hamur için:
  • 125 gr tereyağı
  • 1 su bardağından iki parmak eksik sıvı yağ
  • 1 yumurta sarısı (akı üstüne)
  • 3.5 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı elma sirkesi
  • 1 paket kabartma tozu
Üstü için;
  • Susam

Bayatlamayan Sirkeli Tatlı Anne Kurabiyesi Tanımı Yapılışı

  1. Hamur kısmında yer alan bütün gereçleri karıştırıp, hoş bir hamur elde edelim.
  2. Minik minik kesimler koparıp evvel yumurta akına sonra susam ya da çörek otuna bulayıp tepsiye diziyoruz.
  3. Evvelden ısıtılmış 180 derecede pişiriyoruz.
Sıcakken dokunmayalım ki dağılmasın.

Not: Tepsiye dizerken taban tabana yapmayın yapışmasın.
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt